Granskning av HOMESTEC LCD Writing Board för barn – Den perfekta julklappen nu med 35% rabattkupong (bilder och video ingår)

0 Shares

Julen är runt hörnet, så gåvor till vänner och familj är något man måste titta på nu. Så om du inte har köpt något på Black Friday eller Cyber ​​Monday, har du lite tid att beställa något och ha det i tid till julfirandet. Jag var tankeväckande och ordnade för att skaffa ett LCD-skrivbord för barn från Homestec, från deras Amazon Store, för min son som är 6,5 år. Jag såg många av dem i år på internet och efter forskning fick jag naturligtvis det bästa för honom.

I denna ålder, åtminstone här i Grekland, börjar barn lära sig skriva, så att skriva, göra misstag och ta bort dem är något som händer nästan varje dag. Så när jag såg dessa LCD-skrivtavlor insåg jag att jag hittade den perfekta presenten för honom, att få honom att skriva mer, med den teknik som alla barn älskar att använda. Så jag beställde Homestec LCD Writing Board för barn omedelbart! Paketet kom till mig med post, utan tullproblem, eftersom det kom från deras Amazon Store i Storbritannien. Öppna paketet, stötte på en riktigt glad låda, som säger vad som innehåller inuti, med mycket info, foton och ritningar!

Inne i förpackningen kan man förstås hitta LCD-skrivblocket, två pennor, till magneter med tejp och en manual om hur man använder skrivblocket. Skrivblocket ser väldigt söt ut eftersom den har formen av en groda! Skrivblocket är väldigt lätt och mycket tunt. Skärmstorleken är 6,9 x 5,1 tum, vilket är något större än en Ipad Mini. Väger endast 87g, ingångsspänningen är 3V, med nominell effekt 18mW. Den har IPX5 som vattentätt skydd.

LCD-skrivtavlan använder en högteknologisk flexibel flytande kristallteknologi för att visa vad du skriver, så bokstävens intensitet beror på hur hårt du kommer att trycka på pennan på skärmen. Med ett knapptryck kan allt enkelt raderas. Batteriet håller upp till 500 000 gånger för att radera texten eller två år, så oroa dig inte, du har många gånger att leka med. Också på detta sätt kan du avslöja dina ekologiska känslor genom att spara träd och inte förstöra något papper!

Inuti paketet som jag sa till dig kan man hitta två pennor att använda. Naturligtvis kan du använda och ditt finger, men tro mig, är inte så lätt. Pennorna har en helhet, varifrån du kan ställa in en sträng och fästa den på skrivbordet för att hålla ihop. Du kan också använda de två magneterna och klistra fast dem på skrivbordets baksida, så placera den till exempel i kylskåpet och skriv dina anteckningar där borta. Så som du förstår kan Homestec LCD Writing Board också användas av dig för att enkelt registrera allt och skriva till exempel ditt dagliga program.

Du kan också kolla in och min videogranskning för att se vem söt den här grodan är, LCD-skrivbordet och hur lätt att använda

Homestec LCD Writing Board för barn är den perfekta presenten till jul och inte bara. Låt ditt barn lära sig att skriva medan man spelar och använder den senaste tekniken. Håll dina anteckningar enkelt och skriv ner ditt schema, utan behov av ett papper, så många gånger du vill. Ta tag i det idag från Amazon-butik av Homestec med 35% rabatt använda kupong V49PEUUS. Men skynda dig, eftersom kupongen upphör att gälla den 31 december!

0 Shares