Grattis på 30-årsdagen, Microsoft Solitaire!

0 Shares

Microsoft Solitaire kommer ofta ihåg både kärleksfullt och med ilska – beroende på person. För många konsumenter kom spelet förinstallerat på deras dator och gav timmar av kul. Tyvärr för vissa arbetsgivare hade spelet en negativ inverkan på produktiviteten genom åren, eftersom arbetare ibland spelade kortspelet snarare än att göra sina jobb. Oavsett om du älskar eller hatar Microsoft Solitaire så finns det verkligen en sak som alla kan vara överens om – spelet är ikoniskt.

Och det tar oss till idag, där Microsoft Solitaire firar en enorm milstolpe 2020 – en 30-årsdag! Ja, det digitala kortspelet har nu varit med oss ​​i tre decennier. För att fira ber Windows-tillverkaren alla att spela det gratis spelet idag som en kärlek till det.

“Idag, på National Solitaire Day, firar vi 30-årsjubileet för den älskade Microsoft Solitaire och säger” Tack! ” till alla spelare under de senaste 30 åren! Med en världsomspännande överklagande är Microsoft Solitaire Collection, som det är känt idag, värd för över 35 miljoner spelare varje månad, från mer än 200 länder och territorier, på 65 olika språk. Och efter 30 Microsoft Solitaire är fortfarande ett av de mest spelade spelen på planeten varje dag, med mer än 100 miljoner händer som spelas dagligen runt om i världen, säger Steve Clarke, Windows Blog Writer, Microsoft.

Clarke säger vidare, “Idag, i början av år 31, spelas Microsoft Solitaire på datorer, bärbara datorer, surfplattor och telefoner i alla hörn av världen, utan tvekan av en av de mest varierande spelgrupperna i världen. Dess Microsoft Solitaire är oöverträffad förtrogenhet och tillgänglighet som har bidragit till dess oändliga popularitet, med mer än en halv miljard spelare bara under det senaste decenniet, vilket utan tvekan tillförde att spelet infördes i Videospelshallens berömmelse 2019. “

Förutom att be folk att spela spelet för att fira 30-årsdagen hoppas Microsoft också att få en snabb lösning på milstolpen. Du förstår, företaget säljer t-shirts och kaffemuggar i begränsad upplaga. Om du är intresserad av att köpa några produkter som visar din kärlek till Microsoft Solitaire kan du köpa dem här nu. Skjortor finns i storlekarna små till 3XL.

Bildkredit: Pressmaster / Shutterstock

0 Shares