Griffin Survivor Powerbank Review

0 Shares

Det finns alltid en tid när du är ute och vill, vill uppdatera din Facebook-status eller tweet om nästa virala video och skulle du titta på det, din telefon är död. Vet du det scenariot? Händer för mig mycket. Jag har tagit runt bärbara laddare och powerbanker ett tag nu och de flesta av dem ger mig den extra biten av viktig juice som jag behöver fortsätta med min dag. Griffin har dock precis släppt sin nya 10 500 mAh powerbank, Griffin Survivor, så det borde hålla mig igång ett tag.

Giffin Survivor powerbank erbjuder kunderna en snabb 10W (2A) Micro-USB-ingång för att ladda powerbanken själv. MicroUSB-kabeln ingår. Det finns också genomladdning som gör att du kan ladda powerbanken, om den är ansluten till en källa samt en telefon som skulle anslutas till powerbanken. Om du är någon som bara har en USB-strömkälla, som en mobiltelefonladdare i elnätet, är detta definitivt något du bör titta på.

Nu finns det inget riktigt nytt med Griffin Survivor, jämfört med andra kraftbanker på marknaden. Och det är verkligen inte bättre än de vi har tittat på här på TechNuovo som Besiter Eclipse eller PNY HD5000. Det som tilltalar Survivor är dock dess design. Det är relativt mindre än andra kraftbanker och ger dig naturligtvis 10 500 mAh batterikraft. För det andra är den tillverkad av supertåligt gummi som har falltestats upp till 6 fot. Jag skulle inte försöka det själv men det är bara där för försiktighet.

Griffin Survivor är inte särskilt stor och passar ganska bekvämt i dina händer tillsammans med en mobiltelefon. Portarna är täckta av en gummerad remsa för att ge dem extra skydd om de tappas. Det finns också en ingång för en riktig DC-laddare, även om jag inte skulle lita på att sticka något liknande inuti powerbanken som

Den gigantiska batterilivslängden kan till och med ge dig chansen att ladda din surfplatta en gång, även om ingen enhet anges från Griffins “upp till fem laddningar”. Jag skulle gissa att det skulle ladda en iPhone eller Samsung-telefon kanske upp till tre till fyra gånger, men det var väldigt svårt att testa detta och få ett exakt resultat.

Ett praktiskt verktyg fäst vid Survivor är dess fackla. Det använder det interna batteriets kraft för att köra, men det tar inte mycket. Facklan är inte särskilt ljus och verkar i bästa fall som om den har placerats där för att hålla jämna steg med tävlingen. Om detta är en viktig funktion för dig, kolla in Besiter Eclipse. Batteriladdningsindikatorn är dock en fin touch, och den är ganska subtil, vilket gör estetiken hos Griffin Survivor ganska tilltalande.

Om du letar efter en powerbank som skulle hålla dig laddad mycket längre än de flesta, eller till och med något att hålla i fickan medan du gör extremsporter, så är det här. Det är lite dyrare än andra, kommer till £ 49,99, men för extra kraft, är det mer än värt priset. För mer information kan du besöka Griffins webbplats.

0 Shares