Håll koll på världscupen med Google

0 Shares

VM i Ryssland 2018

Med bara några dagar tills FIFA World Cup startar i Ryssland lanserar Google en serie verktyg som hjälper fotbollsfans att hålla reda på vad som händer.

En rad Google-tjänster – Sök, Nyheter, Assistent, Trender och mer – har uppdaterats med världsspecifika bitar och bitar för att förbättra din njutning av turneringen. Från matchströmmar och detaljerade rapporter till bilder bakom kulisserna och tips om var du kan titta på spel, det finns något för alla fans här.

Under VM kan Google Search användas för att hålla reda på grupptabeller, statistik och trenderande spelare samt videohöjdpunkter från programföretag runt om i världen. Om du inte kan se en match hjälper Google dig att hålla dig uppdaterad om vad som händer med tidslinjer som innehåller bilder, tweets och utdrag.

För mobilanvändare har Google ett annat alternativ:

För att hålla reda på alla matchningar, även när du inte söker, kan du fästa realtidsresultat på din Android-telefonskärm från Sök i mobilwebbläsare eller från Android Google-appen. Hitta matchningen du letar efter, tryck och dra för att fästa matchen var som helst på skärmen.

Google News kommer att ha en dedikerad VM-tracker som låter dig se livescore, höjdpunkter, resultat och scheman på ett och samma ställe. Google-assistenten kommer också att vara en bra informationskälla:

Håll ögonen på matchen och be din Google Assistant om uppdateringar om alla VM-åtgärder. Om du vill ta reda på vem som vann matchen mellan Tyskland och Mexiko, vilka spelare som har gjort flest mål i årets strävan efter Golden Boot, eller hur många FIFA-VM Brasilien har vunnit, säg bara “Hej Google” och fråga bort ! Du får också kul BTW (förresten) statistik för några av dina frågor, så håll öronen öppna.

Andra funktioner från Google inkluderar möjligheten att använda Maps för att hitta platser lokalt för att titta på spel, videohöjdpunkter på YouTube och realtidsinformation om vad människor söker efter i förhållande till VM i Google Trends.

Google lyfter också fram och antalet appar i Play Store som hjälper dig att följa turneringen och hålla koll på alla de senaste nyheterna:

2018 FIFA World Cup Russia Official App: Ett måste för turneringen, med livescore och spelhöjdpunkter, plus uppställningar, ställningar och mer. Panini Sticker Album: Oavsett om du bytte spelarklistermärken på lekplatsen eller om du är ny i superfan-spelet, kommer du att få en viskning med detta digitala klisteralbum. Samla klistermärken från alla 32 lag som tävlar i årets turnering. Onefootball Live Soccer Scores: Ett nav för tuffa fotbollsfans, Onefootball är en utmärkt källa för scheman, livescore, rykten om spelaröverföring och mer. FIFA Soccer: FIFA World Cup: Med både fotbollsspel och lagledning är FIFA perfekt för spelare som vill ha en omfattande fotbollsupplevelse Top Eleven 2018 Var en Soccer Manager: Gå in i det kladdiga klubbledningen med Top Eleven när du fokuserar istället på att hantera praktiskt taget alla andra aspekter av din växande fotbollsklubb.

Bildkredit: RT / Shutterstock

0 Shares