Hammer Fit Pro Fitness Band Review

0 Shares

Hammer, en tillverkare av ljud- och fitnessprodukter, har lanserat sitt nya Hammer Fit Pro Fitness-band i Indien. Prissatt till INR 2399, det erbjuder alla funktioner man skulle associera med ett fitnessband. Dessa inkluderar en BP-monitor, pulsspårning, sömnspårning, kalorispårning och mer. För att inte tala om, enheten har också ett Athleisure-utseende och syftar till att leverera ett snyggt utseende som komplimangerar. Läs vidare för att ta reda på mer om Hammer Fit Pro Smart Fitness Band.

Hammer Fit Pro Smart Fitness Band-funktioner

Enheten har en detaljerad ultralätt modern design. Den har en 0,96 tum LED-färg HD-skärm, som kan anpassas med H-band-appen som kan laddas ner för både iOS och Android.

Viktiga funktioner på enheten inkluderar blodtrycksövervakning, hjärtfrekvensövervakning, sömnmonitor, kvinnors hälsospårning, stegspårning och mer. Det erbjuder också en stegräknare, meddelandepåminnelse, samtalspåminnelse och larmvarning. Dessutom kan du använda den precis som en selfie-stick för att klicka på en bild men slå på fjärrkamera-läget genom appinställningar. Det har också ett sportläge, som utlöses genom att hålla ned och trycka länge på touch-knappen.

På andra håll får enheten IP67-svett och vattentäthet för stressfri användning under äteraktiviteter. När det gäller batteriet är enheten klassad för att leverera batteriets livslängd på 3-5 dagar och standby på 10 dagar.

Enheten stöder Bluetooth 4.0 och är kompatibel med både iOS- och Android-enheter.

Priser och tillgänglighet

Hammer Fit Pro smarta fitnessband finns nu tillgängligt via företagets hemsida för 2 999 INR. Fitnessbandet finns i tre olika attraktiva färgalternativ. Dessa inkluderar svart, svart och rött, samt en svart och grå färgvariant.

0 Shares