Hantera snabbt Windows 10s sekretess- och säkerhetsinställningar med den öppna källkoden Privatezilla

0 Shares

Vi har täckt Spydish på BetaNews tidigare. Verktyget är bra om du vill öka din integritet och säkerhet i Windows 10.

Idag meddelar Belim, programutvecklaren, att Spydish har genomgått ett namnbyte och blivit Privatezilla, och det är inte allt. Programmet blir också öppen källkod. För att uppnå detta har några viktiga förändringar gjorts, inklusive att ersätta vissa funktioner.

SE ÄVEN:

Belim förklarar:

Eftersom jag inte vill avslöja vissa delar av min kod (Jag använder dem i interna projekt), Jag har tagit bort några funktioner som jag inte kommer att öppna källkod och byggt om under de senaste veckorna kärnan och delvis anpassat den till ett annat öppen källkodsprojekt (mer på GitHub). Jag har för många strykjärn i elden och därmed garanteras att utvecklingen aldrig tar slut. Men jag fortsätter!

Namnbytet är inspirerat av andra open source-projekt som slutar på zilla, som Mozilla, FileZilla och Clonezilla.

Beskrivningen av det nya verktyget, Builtbybel, det nya namnet på mirinsoft, säger:

Privatezilla integrerar de mest kritiska Windows 10-sekretessinställningarna och låter dig snabbt utföra en integritetskontroll mot dessa inställningar. Aktiva inställningar är markerade med statusen “Konfigurerad” och indikerar att din integritet är skyddad. De inaktiva deklareras som “Ej konfigurerad”. Alla tillgängliga inställningar (för närvarande 60) kan aktiveras och inaktiveras.

Du kan ladda ner Privatezilla här.

Fotokredit: Alberto Garcia Guillen / Shutterstock

0 Shares