Happy Holidays Giveaway: Vinn en Android-smartphone från Honor 7X eller Honor View10!

0 Shares

Vi är äntligen i december månad, vilket innebär att många gör semestershopping. Medan du kan ge dina vänner och familj saker som strumpor och underkläder, låt oss vara ärliga – de flesta vill ha teknik! Ett presentkort är ett annat alternativ, men de är väldigt opersonliga och skapar inte ett magiskt minne.

Om du verkligen vill imponera på en älskad kan du inte gå fel med en smartphone. Förståeligt nog har inte alla råd att ge en Android-telefon av hög kvalitet i gåva, så vi här på BetaNews ger två bort! Ja, två vinnare väljs för att få antingen en Honor 7X eller Honor View10. Den första utvalda vinnaren kommer att få den senare och den andra kommer att få den förstnämnda. Färgerna är slumpmässiga.

Att delta i vår tävling kunde inte vara enklare. Använd bara inmatningsalternativen nedan. Du kan använda varje bidrag en gång, vilket innebär att du kan få upp till tio chanser att vinna. Vänligen veta att utdelningen är endast giltig för de med en giltig postadress i det kontinentala USA. När vi skickar e-post till vinnarna har de 48 timmar på sig att svara. Om vi ​​inte får något svar efter 48 timmar diskvalificeras personen och vi väljer en annan vinnare. Priserna ska skickas i januari 2019.

LÄS OCH: Barnes och Noble tillkännager en ny Android-driven NOOK-surfplatta för semestern

Om du vill lära dig mer om priserna kan du kolla in Honor 7X Amazon-målsidan [amazon_textlink asin=’B078NCL7GK’ text=”here” template=”ProductLink” store=”betanews02-20″ marketplace=”US” link_id=’d6b9cb4f-f67f-11e8-b2eb-ff8d31c0f2c1′] och sidan Honor View10 [amazon_textlink asin=’B07BBQYCNW’ text=”here” template=”ProductLink” store=”betanews02-20″ marketplace=”US” link_id=’ed9c67f7-f67f-11e8-ae2f-1900152991b2′].

Happy Holidays Giveaway: Vinn en Honor 7X eller View10 smartphone!

Bildkredit: Master1305 / Shutterstock

0 Shares