Här är den första officiella bilden av Motorola Moto X + 1

0 Shares

Rykten pekar på en 5.2-tums 1080p-skärm, en 12MP-kamera och en fyrkärnig Snapdragon 800-processor – och medan de nya bilderna inte bekräftar eller förnekar något av det bekräftar de att alternativet träfinish fortfarande kommer att vara tillgängligt. Träfläktar runt om i världen, du kan vara lugn.

Vi kommer troligen att veta allt om telefonen den 4 september, när Motorola verkar vara officiellt avtäckt tillsammans med sin Moto 360 smartwatch och Moto G budget smartphone ersättning. Så se till att du kolla tillbaka då för en stor gammal mobilnyhetsexplosion.

Ett snabbt efterskrift till allt detta: @evleaks håller på att sluta vara läckare. Evan Blass, mannen bakom kontot, ramade in Moto X + 1-bilden som en “pensionspresent” – en sista läcka innan han går. Blass lider av MS och har funnit att det att driva @evleaks på heltid inte genererar tillräckligt med inkomst för att täcka hans medicinska räkningar. En Indiegogo-kampanj för att hjälpa Blass har inletts under de senaste veckorna, men från och med nu hänger en av de mest pålitliga läckarna inom teknik.

[Source: @evleaks]

0 Shares