Här är när du kan köpa Apple Watch Nike +

0 Shares

Klocka-Nike-Hero-Solo_PR-PRINT

Nike har länge varit en stor aktör inom alla sporter. Dess skor och andra kläder finns ofta på världens mest populära idrottare. Det är sant att företaget betalar dem stor dollar för att bära redskapet, men det påverkar inte det faktum att det också är kvalitets grejer. Tro mig, ett bekvämt par Nike-sneakers är väl värt premien.

Nike och Apple har länge varit i affärer tillsammans – även innan iPhone – med Nike + iPod. Samarbetet mellan dessa två starka varumärken är mycket vettigt. I fredags kommer Apple Watch Nike + äntligen att finnas tillgängligt för konsumenterna. Eftersom Apples bärbara produkter är så fokuserade på fitness är detta troligen det mest sammanhängande och fokuserade samarbetet mellan de två företagen.

“Med den ljusaste skärmen som Apple någonsin har gjort är mätvärden enkla att läsa. Om du bestämmer dig för att ta ett dopp i poolen är Apple Watch Nike + vattentålig 50 meter. Nike + Run Club-appen är sömlöst integrerad i Apple Titta på Nike + och erbjuder daglig motivation genom smarta påminnelser om utmaningar, utmaningar från vänner och till och med varningar som informerar när vädret är rätt att komma ut. Träningsdata, inklusive takt, avstånd och hjärtfrekvens finns tillgängliga med en överblick och genom delade löpsammanfattningar app främjar vänlig konkurrens, till och med tillåter användare att skicka nävestötar till varandra, direkt från handleden “, säger Apple.

Trevor Edwards, VD, Nike Brand förklarar, “Apple och Nike delar en passion för att göra livet enklare och roligare och vi är glada över att ge en fantastisk löparupplevelse till konsumenter runt om i världen. Apple Watch Nike + med appen Nike + Run Club kombineras för att leverera en kraftfull enhet med en enkel lösning för alla idrottare och är ett annat exempel på Nikes åtagande att föra innovativa produkter till marknaden “.

Här är affärsmännen, ur ett hårdvaruperspektiv är Apple Watch Nike + samma som andra Apple Watch Series 2-modeller i aluminium (det finns inte i stål). Det finns till och med i både 38mm ($ 369) och 42mm ($ 399) storlekar. Det som skiljer det är de exklusiva urtavlorna, apparna och banden. Med andra ord köper du en Nike erfarenhet — inte Nike hårdvara.

Så när kan du köpa den? Den kommer i butiker denna fredag ​​28 oktober i många regioner, inklusive Nordamerika och mycket av Europa. Vissa länder kommer att få det den 29: e (Bahrain, Grekland, Kuwait, Oman, Qatar, Saudiarabien och UAE) och den 30: e (Israel).

Du kan självklart köpa den från Apple direkt. Om du vill hämta den från en annan återförsäljare kan du dock hitta den hos DICK’S Sporting Goods, Macy’s och andra auktoriserade butiker.

Den kommer att finnas i följande färger.

Svart / Volt Svart / Cool Grå Flat Silver / Vit Flat Silver / Volt

Kommer du att köpa Apple Watch Nike +? Om ja, vilken färg? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares