Här är OnePlus 6T – kommer den 30 oktober

0 Shares

OnePlus 6T

OnePlus har avslöjat mer om den kommande OnePlus 6T. Företaget är känt för att öka hype före en ny lansering, och saker och ting är inte annorlunda med sin senaste handenhet.

Företaget har nu avslöjat när OnePlus 6T kommer att lanseras – 30 oktober, vid ett evenemang i New York City. Förutom att avslöja detta har OnePlus också bekräftat att det inte längre är möjligt att anmäla sig till The Lab – en granskningsmöjlighet som den skapade för att göra det möjligt för ett fåtal utvalda att få tag på OnePlus 6T tidigt.

Se även:

Vi har känt en hel del om OnePlus 6T ett tag nu. Namnet förväntades och bekräftades sedan, vi lärde oss att det är dike för hörlursuttaget, att skåran har minskat i storlek jämfört med OnePlus 6, och att det finns en fingeravtrycksläsare på skärmen.

OnePlus tog till Twitter under helgen för att spåra sitt tillkännagivande:

I enlighet med sitt ord, 24 timmar senare, fanns det en ny tweet:

Tweeten ger inte mycket mer om telefonen, men du kan se en snabb glimt av hur handenheten ser ut. Det är nu bara några veckor tills vi ser det ordentligt.

I ett bifogat e-postmeddelande säger OnePlus:

Vill du ha ett äventyr? Var där personligen för att prata med OnePlus 6T och få exklusiva presenter. Tidiga fågelbiljetter i begränsad tid säljs 8 oktober kl 13:00 BST. Under tiden, kolla in vår starta mega-tråd på forumet – det är det perfekta stället att ställa frågor och få de senaste uppdateringarna om vårt lanseringsevenemang.

Lanseringsevenemanget startar klockan 11 EDT, och du kan titta på det här.

0 Shares