Här är OnePlus 6T – och den kommer till T-Mobile i USA

0 Shares

OnePlus 6T

Efter månader av uppbyggnad från det kinesiska företaget, ett enormt antal läckor och oändlig hype har OnePlus 6T äntligen tillkännagivits. Något av en utveckling av OnePlus 6, den senaste handenheten har ett mindre hack, en fingeravtrycksläsare på skärmen och inget hörlursuttag.

Med ett startpris på $ 549 finns det mycket att bli glada över med det senaste tillskottet till OnePlus-sortimentet – och specifikationerna är verkligen imponerande. Men för folk i USA som ivrigt har förväntat sig att OnePlus-telefoner som äntligen lanseras i sitt land, är väntetiden äntligen över. OnePlus 6T kommer att finnas tillgängligt i USA som en exklusiv T-Mobile.

Se även:

Skärmen på OnePlus 6T är en 6,41-tums AMOLED-affär; den har en upplösning på 1080 x 2280 pixlar och en pixeldensitet på 394 PPI. Handenheten mäter 57,5 ​​x 74,8 x 8,2 mm och väger 185 g och drivs av en Qualcomm Snapdragon 845 SDM845 octo-core processor som körs på 2,8 GHz. Med upp till 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme finns 6T där uppe med de stora pojkarna, och dubbla kameror som erbjuder 16 och 20MP kommer att hålla fotografer nöjda.

Det finns ett 3700 mAh-batteri – men ingen trådlös laddning – och ett dubbelt Nano-SIM som vi har blivit vana vid från OnePlus. Trots att hörlursuttaget har tagits bort har det extra utrymmet inte använts för att lägga till en extra högtalare, så det finns inget stereoljud. Det är intressant att notera att det i rutan finns en “Type-C till 3,5 mm hörlursuttagadapter”. Fullständiga specifikationer finns på OnePlus-webbplatsen.

Förmodligen är det ankomsten av OnePlus till USA som är den största nyheten om lanseringen av telefonen, och T-Mobile har inte bara ett exklusivitetsavtal utan också ett specialerbjudande som innebär att kunder kan köpa OnePlus 6T för mindre än halva priset .

Handenheten lanseras i nätverket den 1 november och Un-carrier-kunder kan få en rabatt på över 50 procent. John Legere, VD för T-Mobile, är animerad om arrangemanget med OnePlus:

Vi har sett verklig efterfrågan på OnePlus-smartphones på T-Mobile. Nästan 200 000 kunder har redan tagit med sig till Un-carrier – innan de ens har börjat transportera dem till full pris. Wow! Så vi gjorde vad vi alltid gör: lyssnade och levererade genom att föra OnePlus 6T uteslutande till våra kunder. OnePlus 6T och T-Mobile LTE-nätverk skapades för varandra – brinnande hastigheter, otroligt värde och en fantastisk kundupplevelse!

Snarare mer dämpat säger Pete Lau, VD för OnePlus:

T-Mobile är den perfekta trådlösa partnern för oss i USA. OnePlus 6T klockar lite seriös hastighet, och vi ville att våra kunder skulle släppa loss det i landets snabbaste nätverk.

Mer information om T-Mobile-affären finns på T-Mobile-webbplatsen.

En mängd information om den nya handenheten finns också på OnePlus-webbplatsen.

0 Shares