Här är OnePlus 7 Pro (åh, och OnePlus 7)

0 Shares

OnePlus 7 Pro-kamera

Det är sant att lansera de senaste OnePlus-telefonerna föregås av många läckor, rykten och teasers. Som sådan innehöll dagens lansering av OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro få överraskningar, men telefonerna är nu här och lanseringen bekräftar och klargör många detaljer.

OnePlus 7 Pro är högst upp i sortimentet. Med en 90Hz QHD + -skärm, Snapdragon 855 och möjlighet till upp till 12 GB RAM. Sedan finns det naturligtvis kamerorna. Den kontroversiella pop-up-designen på selfie-kameran kommer inte att passa alla, men specifikationerna för de viktigaste skyttarna är enormt imponerande. Vi har vetat att detta kommer att bli den första OnePlus-handenheten som är mer direkt jämförbar med Samsungs flaggskepp när det gäller pris, och det betyder att OnePlus 7 Pro kostar mellan $ 699 och $ 749. För de med mer begränsad budget klockar OnePlus 7 in till något lägre pris.

Så vad får du för dina pengar med OnePlus 7 Pro? Vi har beskrivit grunderna, men det finns mycket mer i den här handenheten. Skärmen är en 6,67-tums enhet, som är perfekt för att visa upp bilder som tagits med många kameror. På framsidan finns en 16MP-skjutare, medan på baksidan finns en trippelkamerauppsättning. Huvudkameran är 48MP, och det finns också en 8MP tele-kamera med 3x optisk zoom och en 16MP vidvinkelkamera.

Handenheten är helt fri från ramar, och popup-kameran betyder att den också är oskadad av ett hack. Lagring är av UFS 3.0-sorten, vilket gör den supersnabb, och laddning går också snabbt – Warp Charge 30 betyder att 4000 mAh-batteriet fylls på mycket snabbt. Fingeravtrycksläsaren är inbyggd i skärmen som med sin föregångare.

Du kan se OnePlus 7 Pro i all sin glans i den här videon:

Fullständig information om OnePlus 7 Pro finns på OnePlus webbplats där den också kan köpas från 17 maj.

För alla som letar efter ett något billigare alternativ finns OnePlus 7.

En mjukare uppgradering från OnePlus 6T, 7 behåller droppskåran på sin 6,41-tums skärm. Det finns ingen popup-kamera här, men det finns 48 och 5MP-kameror på baksidan och en 16MP framsida.

OnePlus visar upp den här handenheten i en annan video:

Återigen finns fullständiga detaljer om OnePlus 7 tillgängliga på OnePlus-webbplatsen, och telefonen är tillgänglig från 17 maj.

0 Shares