Har din iPhone börjat krascha i iOS 11.1.2? Du är inte ensam … och det finns en lösning

0 Shares

Idag är den 2 december, och vissa iPhone-användare har upptäckt att deras telefoner ständigt kraschar. Ett problem med iOS 11.1.2 innebär att upprepade kraschar har utlösts av aviseringar från kl. 12.15 i morse.

Apple känner inte bara till problemet utan har redan utfärdat en uppdatering som löser problemet. Här är vad du behöver veta.

Se även:

Som noterats av programvarutekniker Yoshimasa Niwa orsakas problemet av appar från tredje part med upprepade varningar. Eftersom många människor har kalender- och påminnelsesappar installerade som genererar sådana varningar är det troligt att många människor påverkas av problemet. Niwa tog till Twitter för att förklara krascherna:

Att veta orsaken till problemet är en sak, men vad människor kommer att vara intresserade av är hur man fixar det. Apple har redan instruktioner på sina supportsidor som förklarar vad du behöver göra:

    Tryck på Inställningar> Meddelanden. Tryck på en app och stäng sedan av Tillåt meddelanden. Upprepa detta steg för varje app. Uppdatera din enhet till iOS 11.2. Efter uppdatering trycker du på Inställningar> Meddelanden och aktiverar Tillåt aviseringar igen för varje app.

Som Apple säger löser problemet problemet genom att uppdatera till iOS 11.2. Det introducerar också Apple Pay Cash, snabbare trådlös laddning och olika stora korrigeringar.

Fotokredit: karn684 / Shutterstock

0 Shares