Hej Apple, så här ska iOS 14 se ut

0 Shares

I juni förra året, som dess WWDC i San Jose, Kalifornien, tog Apple omslag från iOS 13 och avslöjade många av de nya funktionerna vi förväntade oss se, liksom många nya tillägg som vi inte var. Utmärkelserna inkluderade ett systemomfattande mörkt läge, bättre multitasking, avancerade foto- och kamerafunktioner, möjligheten att säkert logga in på appar med Logga in med Apple och en helt ny Maps-upplevelse.

Det kommer att dröja några månader ännu tills vi ser vad Apple har planerat för iOS 14, men om du vill ha en glimt vad OS skall ser ut som om vi har den här fantastiska videon för att wow dig. Det tar allt vi gillar med iOS 13, men förbättras avsevärt.

Denna konceptvideo kommer från YouTuber Kamer Kaan Avdan, som tidigare har skapat liknande videoklipp för uppdaterade versioner av Windows 11, Apples Windows 10 (nej det är inte ett stavfel!), MacOS Ventura och Windows XP.

I sin vision av iOS 14 ger Avdan oss en nydesignad startskärm med nya ikoner och en snävare rutnätlayout. Han har lagt till sömlösa interaktioner, möjligheten att ställa in dina egna standardappar och en förbättrad inställningsapp med möjlighet att fästa favoritåtgärder till toppen. Hans uppdaterade tangentbord innehåller en emoji-stapel, och han har också designat Apple Music för bra mått.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Titta på videon nedan och berätta vad du tycker om hans iOS 14-koncept.

Föredrar du det framför iOS 13?

0 Shares