Hejdå, Windows 95! Windows 10 Sun Valley-uppdatering ger en mängd nya ikoner

0 Shares

Windows-tangent på tangentbordet

Det finns mycket att se fram emot i framtiden för Windows 10, och den inte alltför avlägsna uppdateringen av Sun Valley är ett utmärkt exempel.

Med redesignen av Sun Valley ger Microsoft operativsystemet en välbehövlig visuell översyn. Vi vet redan om förändringar i det allmänna utseendet, ny menydesign och till och med ett nytt standardteckensnitt, men ikoner får också en stor uppdatering – inklusive många gamla favoriter som inte har förändrats sedan Windows 95.

Se även:

Vi har redan sett olika nya ikoner för olika delar av Windows 10 21H2, men Windows Latest har sett förändringar djupare inom förhandsgranskningsbyggnaderna. Eftersom fans av tweaking och anpassning kommer att vara väl medvetna, är filen shll32.dll hem för en massa ikoner som används i Windows. I den senaste versionen av Sun Valley har det gjorts massor av redesigner och uppdateringar.

Sun Valley ikoner

De uppdaterade ikonerna har ett mycket modernare utseende som är mycket i linje med de Explorer-förändringar vi redan har sett.

För att hjälpa dig att få en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig utan att behöva installera Insider Preview-versionen av Sun Valley var Bleeping Computer snäll nog att extrahera inte mindre än 108 ikoner från shell32.dll så att du kan se det nya utseendet:

Sun Valley-ikonen

Gilla vad du ser?

Bildkredit: Primakov / Shutterstock

0 Shares