Helt ny skoter från MicroScooters

0 Shares

Transport runt städer blir allt populärare. Jag ser variationer i bärbara enheter för att göra det lättare för pendlingen att arbeta. Från skateboards till swegways, det finns alltid en plats från något nytt och intuitivt.

Micro Scooters har precis släppt sin Emicro One scooter, ett avancerat sätt att zippa in och ut från de trånga gatorna i ditt lands städer.

Designad av schweiziska innovatörer är Emicro One nästa steg för personlig transport för vuxna. Den väger bara 7,5 kg.

Vad som är speciellt är att den här mikroskotern är rörelsekontrollerad och reagerar på kroppsrörelser för att kontrollera dess hastighet. Du startar och stoppar skoter med kroppsrörelser som sensorer inbyggda i enheten plockar upp.

emicro 2

Emicro One kan laddas på så snabbt som en timme från ett batteri och håller i upp till 1000+ laddningscykler.

Precis som en Brompton-cykel kan Emicro One vika helt, så om du behöver ta kollektivtrafik som tåg, tunnelbana eller buss kan den förvaras säkert och för andra passagerares väg.

Vad som är kul är att det finns tre olika typer av lägen som du kan ställa in på Emicro One: eco, för att spara batteri, standard och sportläge för den extra kraften.

Det finns ett bakslag. Sparkcyklarna kostar cirka 749,95 £ vilket gör dem extremt dyra. Jag är inte säker på att de skulle kunna motivera en så rejäl prislapp.

Vi kommer att försöka få tag på en för en fullständig granskningsfunktion i framtiden. Att komma till jobbet blir så kul.

0 Shares