Hisense CES 2021 presskonferens

0 Shares

Har du någonsin haft en känsla av att du borde ha väntat innan du köpte en bit teknik? Inte för att jag ångrar mitt köp eller något annat, jag är ganska nöjd med min Hisense U7, för du vet, H8G och H9G är bokstavligen obefintliga här i Storbritannien, men tittar på det nya tillkännagivandet som Hisense har gjort idag, det gav mig lite FOMO.

Mr Fisher Yu gick på scenen för att introducera Hisense och vad de har uppnått 2020, som 25 miljoner sålda displayprodukter, 1000+ smarta livstjänster och produkter och den främsta TV-tillverkaren i Kina.

Eftersom Hisense huvudsakligen är en TV-skärmstillverkare är han också involverad i spelmonitorer och till och med skärmar inom sjukvårdsindustrin.

Men deras presskonferens blev en besvikelse. Även om ja, Hisense snabbt blir en marknadsledare med sina tv-apparater, visade de inte upp något nytt. Deras hjälteprodukt från konferensen var 100L9-PRO, som är Hisenses 100 ″ Limited Edition lasertv.

100L9-PRO är en del av Hisenses TriChroma laser TV-produktlinje som har en nydesignad laser som använder olika färgade lasrar för att producera en bild som Hisense hävdar är 20% lättare att titta på än ett tryckt papper. 100L9-Pro kräver också bredare betraktningsvinklar samt en täckning på 128% färgskala som inkluderar 107% täckning av BT.2020 och 150% täckning över DCI-P3-färgskala. Slutligen sa Hisense att 100L9-PRO kan nå en maximal ljusstyrka på 430 nits, vilket för HDR-innehåll inte riktigt är helt klart.

Tillsammans med nyheterna om deras 100L9-Pro hävdade Hisense också att de kommer att komma in 2021 med nya 8K-TV-apparater som använder sin mini-LED-teknik som kallas ULED och som kan producera 120Hz uppdateringshastigheter. De går definitivt efter spelmarknaden med det här tillkännagivandet och försöker slå konkurrenterna med billigare tv-apparater på marknaden, vilket inte nödvändigtvis är en dålig sak. Som jag sa i början har jag fått en Hisense U7 och kunde inte vara nöjdare med köpet.

0 Shares