Honor 20S upptäcks på Google Play Console Listing With Kirin 810, Fast Charge och Android 10

0 Shares

För inte så länge sedan meddelade insiders Ära planerar att införa en något förenklad version av Honor 20. Bland funktionerna i de nya artiklarna finns Kirin 810-plattformen och indikerar att Ärade 20S borde namnge det. Idag publicerade en av de kinesiska teknospionerna mer information om den nya produkten vid Weibo-nätverket.

Enligt honom kommer Honor 20S att få en 6-tums skärm, som vid tidpunkten för skyfflarnas dominans redan tillåter oss att säga att det kommer att vara en relativt kompakt mobiltelefon. Det är sant att ett antal källor säger att de kommer att installera en 5,5-tums matris. Bland de viktiga funktionerna i de nya artiklarna är det värt att notera operativsystemet Android 10 med det proprietära skalet Magic UI 3.0.

Smarttelefonen kommer att vara utrustad med 8 GB RAM, en flash-enhet med en kapacitet på 128/256 GB och stöd för snabb laddningsteknik med en kapacitet på 40 watt. Även om det finns de som hävdar att vi pratar om en 20 watt snabb laddning.

Från Honor 20 bör nyheten anta den främre 32MP-kameran och på baksidan huvudsensorn för 48MP. För autonomi, Ärade 20S ansvarar för ett 4000mAh batteri. Företaget själv håller hemligt datumet för tillkännagivandet av smarttelefonen, men insiders säger att det kommer att hållas imorgon – 26 augusti.

Läs också: Kirin 990: Huawei introducerar sin nya processor den 6 september

Glöm inte att följa oss på vår Facebook-grupp och sida för att hålla dig alltid medveten om de senaste framstegen, nyheter, uppdateringar, granskning och giveaway på smartphones, surfplattor, prylar och mer från framtidens teknikvärld.

0 Shares