hoppsan! Apple läcker foto av nya MacBook Pro med OLED Magic Toolbar

0 Shares

macbook-pro-magiska-verktygsfältet

Släppet av macOS 10.12.1 var en ganska anmärkningsvärd affär … bortsett från en sak. Förutom de förväntade korrigeringarna och ändringarna, är dolda i koden bilder relaterade till Apple Pay som verkar visa upp den nya MacBook Pro – den uppdaterade modellen som inte kommer att meddelas förrän den kommande händelsen den 27 oktober.

Bilderna är också mycket avslöjande och visar upp några överraskningar som Apple förmodligen skulle ha velat ha hållit hemligt fram till den stora dagen. Borta är funktionstangenterna högst upp på tangentbordet, istället för en beröringskänslig OLED-panel som antas kallas Magic Toolbar. Det finns också – det verkar – inbyggt stöd för Touch ID och några andra ändringar.

Eftersom bilderna på den nya maskinen – först märkt av MacRumors – härstammar från Apple Pay-fotografering, att Magic Toolbar (ett namn vi känner till från Apples patentansökningar) används för att göra en betalning med Touch ID är knappast förvånande. . Men tillägget av OLED-panelen betyder att offren har gjorts.

Funktionstangenterna kan ha försvunnit, men det har också den viktiga Esc-tangenten. Även om det inte är otänkbart att denna nyckel kunde ha tagits bort helt, måste den saknade strömbrytaren helt enkelt ha flyttats om.

Utifrån vad vi kan se ut från bilden verkar den nya modellen vara en ännu tunnare, lättare design än tidigare. Ramen på MacBook Pro verkar ha krympt, men vi borde veta exakta detaljer om designen imorgon.

0 Shares