House Of Marley Positive Vibrations Headphones Review

0 Shares

Du kanske har hört talas om House of Marley tidigare, med deras kopplingar till legenden själv, Bob Marley. De producerar bland annat hörlurar och högtalare och är ett mycket hållbart, välgörenhetsorienterat företag. Vi fick ett par hörlurar, de positiva vibrationerna för att kolla in, så låt oss fastna!

Hörlurarna kommer i en brun kartong med bilder och innehåll på fram- och baksidan. Det ger en mycket organisk och återvunnen känsla också, vilket, som jag förstår, är en nyckelfaktor för HoMs affärsetos. Hörlurarna finns i olika utföranden, vissa vanliga som svart och andra mer spännande, med livfulla färger och mönster. Jag måste också tillägga att dessa är gjorda av jordvänliga material. Vad betyder det? Det betyder att HoM använder återvunnet aluminium till hörlurarna och återvunnen kartong för förpackningen. Bra saker!

HoM (2)

Själva hörlurarna är mycket bekväma att bära och kan justeras så att de passar ditt huvud genom att skjuta varje öronstycke uppåt eller nedåt. De känns säkra när de är på och överhuvudet är mjukt och bekvämt. Jag har inte använt hörlurarna för mycket tid men under de tider jag har använt dem har jag inte känt behov av att ta av dem eller justera dem på grund av täthet och jag har inte satt med röda märken på mitt huvud. Byggkvalitet och finish är mycket bra.

HoM (1)

Jag kopplade in hörlurarna till min iPhone och lyssnade på några av mina favoritspår, liksom några diagramlåtar. De låter bra och gjorde musiken jag lyssnade på lite rättvisa. Det finns en bra blandning av diskant och bas för att hålla mig lycklig och de kan bli ganska höga. Det här är inte brusreducerande hörlurar men de isolerar det yttre bruset lite. Hörlurarna har en inbyggd mikrofon och knapp så att du kan prata i telefon medan du bär dem. Kabellängden är bra och jag kunde hålla min telefon i min jeanficka utan problem.

Sammantaget mycket anständiga hörlurar från House of Marley och med en RRP på £ 49,99; inte ett dåligt pris. Jag har dock sett dessa mycket lägre än detta, närmar sig 50% mindre vilket är en absolut stjäl! För mer information och köp, besök den officiella House of Marley-webbplatsen.

0 Shares