HTC 10 kommer troligen att tillkännages den 12 april när HTC daterar händelser

0 Shares

Förra årets HTC One M9 var ett respektabelt Android-flaggskepp, men det kändes överväldigande jämfört med Samsung Galaxy S6 och LG G4. Nu när både Galaxy S7 (och S7 Edge) och LG G5 har kommit ut och gjort starka intryck har HTC en chans att bättre hävda sig den här gången.

Som läckor antyder verkar den nydesignade kroppen hitta mellanvägen mellan One M9 och förra årets iPhone-esque One A9, med de framåtvända högtalarna bytt mot en hemknapp med en fingeravtryckssensor. Det är ett stort skifte från HTCs vinnande design av tidigare modeller, men renderingen ser ganska tilltalande ut.

Rapporter föreslår en 5.1-tums 2K-upplösningsskärm, som sägs vara Super LCD snarare än AMOLED, med en Snapdragon 820-processor, 4 GB RAM, 32 GB internt minne (med microSD-stöd) och ett 3000 mAh batteripaket inom. På baksidan kommer vi enligt uppgift se en 12-UltraPixel-kamera.

Tidigare rapporter föreslog en frisläppande av telefonen i maj efter avslöjandet i april, så om du håller på med HTCs senaste tag på Android-flaggskeppet, borde vi få en bra inblick tre veckor från idag. Vi är på plats för att ge dig våra första intryck.

0 Shares