HTC Desire 820 praktisk översyn

0 Shares

Vi måste vänta på vår fullständiga recension av Desire 820 innan vi korrekt kan testa dess bakre 13MP snapper; men vi kan rapportera att den fokuserar snabbt och att bilder verkar vara detaljerade när de ses på skärmen.

Den verkliga historien här är dock Desire 820s 8MP framåtvända kamera – som tydligt riktar sig till den blomstrande selfie-generationen. Även om det inte är vår kopp te att ta knasiga självskott, kan det inte förnekas att för marknaden som HTC siktar på kommer en soppad selfie-kamera att låta väldigt tilltalande.

Utan blixten framåt kommer dock bilderna att drabbas av svagt ljus. Våra bilder såg rimliga ut i ett relativt väl upplyst rum, och ansiktsmorfunktionen – som låter dig blanda två människors ansikten i ett – fungerar mycket bra. Det är ett bra sätt att se hur två människors framtida barn kan se ut, och resultaten är imponerande läskiga.

Det finns också en automatisk fotoboksfunktion som kombinerar fyra separata bilder till ett collage och ett försköningsläge som släpper ut din hud och får dig att se ut som om du har på dig alltför mycket foundation.

0 Shares