HTC One (M8) meddelade – här är 12 saker du behöver veta

0 Shares

9. Mer kraftM8: erna fick också en kraft i kraftavdelningen tack vare sin fyrkärniga 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801-processor. Det är samma som den som finns i Galaxy S5, om än klockad mycket lägre.

Precis som S5 har M8 fastnat på 2 GB RAM, och den kommer i 16 GB och 32 GB smaker, tillsammans med 4G-stöd, en barometer, 802.11ac Wi-FI och NFC.

10. Vad heter det?HTC One (M8) namn kan förvirra dig, och vi skulle inte skylla dig. HTC har berättat för saker som “M” står för metall, medan de åtta står för, väl åtta. Några gissningar hittills?

Det är rätt. Det är HTC: s 8: e metalltelefon. Smart, va?

11. Google-fans i lager gläder sigHTC One (M8) kommer också att landa i en Google Play Edition-kostym, vilket innebär enkel, ren, lager Android för Google-fanatiker som gillar att saker ska hållas så rena som möjligt.

12. Pris och släppdatumOne M8 kommer att finnas på hyllorna idag i utvalda Carphone Warehouse-butiker i London, och du kan också beställa den via telefon om du bor utanför huvudstaden.

EE har också meddelat att de erbjuder M8 från i morgon, 26 mars, för £ 30, på ett £ 38 per månadskontrakt med 4 GB månadsdata under kontraktets löptid – dubbelt så normalt belopp om kunder registrerar sig före den 10 april.

Det kommer också att chucka i en gratis europeisk destination till ett av 12 EU-länder så att du kan “använda obegränsat antal samtal och texter utomlands”, antagligen medan du ser några sevärdheter i processen.

LÄS MER: Pris och tillgänglighet för HTC One (M8): var är det billigast?

0 Shares