HTC One Max recension

0 Shares

Vi älskar HTC One även efter åtta månader, så utsikterna till att ha ännu mer One i våra handflator gjorde att Stuff-teamet blev helt svindlande av spänning.

Inte bara större, One Max lovar att vara den djärvaste HTC-handenheten någonsin, lanseras med den senaste versionen av Sense (5.5) innan One får det, rockar en in-fashion fingeravtrycksläsare och tydligen förvisar de få niggles vi hade med HTC Ett. Så det finns nu ett 3300 mAh-batteri så att One Max faktiskt håller en dag med kraftig surfning, WhatsApping och spel, medan lagringsproblem inte längre är tack vare utrymme för att utöka det inbyggda utrymmet med upp till 64 GB. Dessutom har HTC byggt en phablet på sitt eget sätt: surrningar i cool aluminium, framåtvänd BoomSound-högtalare och betydande, premiumkänslig vikt. Det här är inte en kompromiss.

Och ändå handlar en phablet om kompromiss. Det handlar om att gränsa gränsen mellan handvänlig telefon och screentastic surfplatta, och om det går fel kan du hitta dig själv antingen fortfarande längtar efter en större skärm eller tar telefonsamtal genom att prata i en massiv ansiktsbeläggning.

KONTROLLERA VÅRT HELLA HTC ONE MAX GALLERI HÄR

Samsungs hade nu tre försök att få sin Not rätt, och det är avgjort på en 5.7in Full HD Super AMOLED. Om skärmstorleken är allt du bryr dig om gör One Maxs 5,9 tum Full HD LCD-skärm det till en klar vinnare.

Men ta ut din mattebok och träna lite (ja, det är så vi rullar) och det visar sig att One Max är 31,5% tyngre, 24% tjockare och 9% högre än Galaxy Note 3 – är allt det extra är det värt det för 0,2 tum diagonalt skärmutrymme – eller för matematiska fans, bara 4,5% mer skärmfastigheter?

Ändå, om du kan hantera One Max till inlämning, är det en fantastisk smartphone som slår HTC One på ett antal punkter – större skärm, batteri och lagring är tre stora. Men med ett så stort palmavtryck räcker det för att gå med i Galaxy Note 3 på phablet överbordet?

0 Shares