HTC One Mini är officiell och mycket vacker

0 Shares

Påminner om sin äldre bror HTC One, One Mini är tillverkad av samma block av anodiserat aluminium, om än med mer plast runt kanterna.

Ändå behåller den One: s dubbla framåtvända högtalare för samma “Boomsound” -upplevelse, liksom 4MP Ultrapixel-kameran för bättre bilder i svagt ljus, även om den saknar NFC och den integrerade IR-blastern.

HTC One Minis mindre 4,3-tums 720p-skärm bäst Samsung Galaxy S4 Minis 960×540-erbjudande, och Android med den nya HTC Sense tas om hand av en 1,4 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon-processor och 1 GB RAM.

Ett icke-avtagbart 1800 mAh-batteri med 16 GB lagringsutrymme kommer inte att tilltala microSD-supportrarna, men vid “två prisnivåer under HTC One” är det kanske inte så dåligt med ett permanent batteri och brist på hot-swappable-lagring. .

Det finns ingen specifik prissättning eller släppinformation (utöver det faktum att den kommer ut någon gång i augusti), men vi kommer säkert att hålla dig uppdaterad när vi får all information. Läs nu vår praktiska recension här.

0 Shares