HTC One Mini recension

0 Shares

Medan vi är nöjda HTC har hållit sig fast på en HD-skärm för One Mini, har den gjort uppoffringar någon annanstans. Så det är så att vi tar på oss vårt modiga ansikte och tar tag i 1,4 GHz dual-core Snapdragon 400-processor och 1 GB RAM under huven.

Om du är en dedikerad megahertz-jägare kanske det här inte är telefonen för dig, men i sanning, medan det är ett steg långsammare än det allra bästa där ute, är One Minis prestanda faktiskt mycket pålitlig och mer än tillräcklig för de flesta. Den hanterar multitasking, filmnedladdningar och årets skörd av mördarspel med minimal stammare, även om du bör komma ihåg att vissa spel, inklusive Need for Speed, ännu inte ska göras kompatibla med One Mini.

Vi vet att det här är i mellanklassen, men det är synd att Mini bara är tillgänglig med 16 GB lagringsutrymme, särskilt med tanke på att 5 GB redovisas innan du ens tar ut den ur lådan. Vi är dock mindre bekymrade över bristen på NFC, särskilt eftersom 4G-kompatibilitet och aptX Bluetooth gör nedskärningen.

HTC skulle alltid trimma One: s specifikationer lite, och totalt sett tror vi att de har det precis rätt, så länge du är beredd på ett mindre lagringsliv.

0 Shares