HTC U11 klämbar Android-smartphone kommer till Amerika i vacker ‘Solar Red’ färg

0 Shares

U11_Solar_Red_2

En rolig aspekt av Android är att det finns många olika enhetsdesigner. Till skillnad från iPhone som till stor del är enhetlig finns det otaliga smartphones som kör Googles mobila operativsystem med olika storlekar, former, färger, användargränssnitt etc. Heck, du kan fortfarande få en Android-telefon med ett fysiskt tangentbord!

En tillverkare som ofta driver kuvertet på design är HTC. Dess senaste smartphone, U11, är helt underbar ur ett utseendeperspektiv, men den har också en mycket unik aspekt – den är klämbar. Ja, du kan pressa ramen för att interagera med telefonen. Tyvärr var en av de vackraste färgerna för telefonen, kallad “Solar Red”, inte tillgänglig för konsumenter i USA. Detta förändras tack och lov, eftersom HTC tar den eftertraktade färgen till Amerika.

“Efter den extraordinära efterfrågan från kunder meddelade HTC idag att vi tar den fantastiska solröda färgen på HTC U11 till Amerika. HTC U11, som började levereras den 9 juni i USA, ser redan en exceptionell efterfrågan på färger i Sapphire Blue, Amazing Silver, och Brilliant Black; tillägget av Solar Red lägger till ytterligare en skimrande, nyansförskjutande färg som särskilt upphetsade fans som såg det under HTCs globala tillkännagivande i maj. Kunder kan börja förbeställa HTC U11 i Solar Red strax efter klockan 12 midnatt Eastern Time ikväll, 20 juni, exklusivt på htc.com, säger HTC.

Företaget säger också, “HTC U11 i Solar Red har förvånat fansen sedan det tillkännagavs på grund av dess otroliga förmåga att skifta färger mellan brinnande röda och glödande apelsiner beroende på hur ljus slår på flytande glasytan. Genom att lägga mycket brytbara värdefulla mineraler över hela telefonens baksida med en unik process som kallas Optical Spectrum Hybrid Deposition, vi har skapat livfulla nya färger som förvandlar ljus med varje rörelse du gör. Vi värmer och böjer sedan glaset med extremt tryck för att resultera i ett 3D-krökt utseende som passar tätt i handen och känns smal oavsett hur du håller den. “

U11_Solar_Red_1

Jag måste erkänna att jag absolut älskar den här solröda färgen – den ser nästan eldlik ut, med rött, gult och orange framträdande baserat på hur ljuset träffar det. I ett hav av tråkiga smartphones levererar HTC en enhet som verkligen engagerar sinnena – både syn och beröring. Om du vill köpa telefonen i den här färgen måste du låsa upp den från HTC direkt där den kostar 649 $. Förbeställningar öppnar ikväll, så du bör agera snabbt vid midnatt ET om du är intresserad.

0 Shares