HTC U11 Life recension

0 Shares

Det händer inget nonsens med dubbla kameror här: U11 klarar en enda 16MP, f / 2.0 snapper och ger verkligen en mycket bra prestanda.

Färgerna är verklighetstrogna, om lite på den dämpade sidan – vissa kanske föredrar de mer livfulla nyanserna i Samsungs Galaxy S8. Detaljen är mycket bra och exponeringen hanteras mycket bra av HDR Boost-läget. Det är dock lite långsamt att spara dina bilder.

Fasdetektering av autofokus är ungefär lika snygg som den här telefonen blir, eftersom det inte finns någon optisk bildstabilisering som förhindrar att dina bilder i svagt ljus ser suddiga ut. Om du kan hålla en stadig hand, kommer du dock att belönas med bilder som är ganska låga, men ändå hålla färger och kontrast naturliga. Detaljen tar dock naturligtvis en hit här.

I både ljusa och mörka miljöer lutar U11 Life mot underexponering för att klämma in så mycket dynamiskt omfång i varje skott. Du kan öka det manuellt, men riskerar att blåsa ut höjdpunkter – särskilt i mörkret.

Det är en ganska anständig artist alls, verkligen. Nej, det kommer inte att ge Pixel 2, iPhone X eller Galaxy S8 sina pengar, men om du inte spenderar betydligt mer pengar får du inte en betydligt bättre kamera.

Den framåtvända snappen har samma 16MP, f / 2.0-sensor som den bakre kameran, så ditt selfiespel kommer att vara på plats och du kan också spela in 4K-videoklipp med 30 bilder per sekund.

HTC har använt sin egen kameraapp istället för Googles egen algoritmkunniga. Det är bra för det mesta, med panorama, slow motion, hyperlapse och RAW-fotografering, men du kommer säkert att märka slutartiden.

0 Shares