HTC U12 + är en smakfull Android-flaggskeppssmartphone

0 Shares

Smarttelefonmarknaden är mycket mogen dessa dagar, vilket gör det jävligt nästan omöjligt för en enhet att sticka ut. Till och med Apples polariserande hack antas av otaliga Android-smarttelefontillverkare, vilket gör den unika saken mycket vanlig. Helvete, vi närmar oss den punkt där det inte är märkligt att inte ha ett hack!

Idag tillkännager HTC sin nyaste smartphone, och tro det eller inte, det har inte ett hack. Kallas “U12 +”, den har alla fantastiska specifikationer du kan förvänta dig av ett flaggskepp, men tyvärr är dess övergripande design lite intetsägande. Missförstå mig inte, det ser inte dåligt ut, men det är bara väldigt oinspirerat. Den har dock andra generationen av HTC: s coola “touch sense” -teknologi, som dock låter dig pressa telefonens kanter för att interagera med operativsystemet.

“Utrustad med Qualcomm Snapdragon 845 mobilplattform med X20 LTE som kommer att utöka det sätt som människor ser, hör och interagerar med världen runt dem. Den är konstruerad för att krossa prestandaförväntningarna och ansluta dig till över Gigabit LTE-nedladdningshastigheter utan att behöva kompromissa med batteriet Med 6 GB RAM-standard och upp till 128 GB lagring, förstör U12 + förväntningarna på den kraft och prestanda du kan förvänta dig av din telefon, säger HTC.

LÄS OCH: Canon lanserar IVY Mini Photo Printer för iPhone och Android

Företaget säger vidare, “Två kameror på framsidan och baksidan levererar vackert konstnärliga foton med DSLR-liknande bokeh. UltraSpeed ​​Autofocus 2 inkluderar full sensorfasdetektering autofokus och ny laser autofokus för att säkerställa att du aldrig missar ditt skott, medan HDR Boost 2 låter dig ta fantastiska foton i alla ljusförhållanden. Huvudkameraens 2x optisk zoom och 10x digital zoom för foton betyder att du alltid är redo för närbild, medan video med Sonic Zoom låter dig “zooma in” på ett ljud eller en röst så verkligen scenens regissör. Och med automatisk tryckning med en knapptryckning är det nästan som om du har Hollywood i fickan. “

HTC delar följande viktiga specifikationer.

Processor: Qualcomm Snapdragon 845

Operativ system: Android 8.0

Visa: 6 tum, Quad HD + (2880 x 1440, 18: 9, 537ppi) Super LCD 6, Corning Gorilla Glass, DCI-P3, sRGB, HDR 10 support

BAGGE: 6 GB (DDR4x)

Lagring: 64 GB eller 128 GB lagring (UFS 2.1), microSDTM (SDHCTM, SDXCTM) expansion, stöder ytterligare minneskort upp till 2 TB med Flex Storage (tillvalskort ingår ej)

Backkamera: 12MP vidvinkelkamera med HTC UltraPixel 4 (1,4μm pixelstorlek, f / 1,75), 16MP tele-kamera (1,0μm pixelstorlek, f / 2,6), UltraSpeed ​​Autofocus 2 (fasdetektering + laser autofokus), foton stöder optisk zoom 1,85 x till 2x och digital zoom upp till 10x, HDR Boost 2, optisk bildstabilisering (OIS) + elektronisk
Bildstabilisering (EIS)

Fram kamera: Dubbel 8MP-kamera (1,12 μm pixelstorlek, f / 2,0), vidvinkel med 84 ° synfält

Anslutning: USB 3.1 Gen 1, Type-C, Bluetooth 5.0, Wi-Fi: 802.11 a / b / g / n / ac (2,4 & 5 GHz) med MU-MIMO, NFC

Batteri: 3.500mAh, samtalstid i 3G / 4G-nätverk: upp till 23,8 timmar

Säkerhet: Fingeravtrycksläsare på baksidan

Storlek: 156,6 x 73,9 x 8,7-9,7 mm

Vikt: 188g

Varaktighet: IP68

HTC U12 + är tillgänglig för förbeställning direkt. Modellen Translucent Blue finns med två lagringsalternativ – 64 GB ($ 799) och 128 GB ($ 849) – du kan få det här. Ceramic Black-varianten är endast 64 GB och kan köpas här för 799 $. HTC producerar också en “Flame Red” -variant, men den kommer tydligen inte att säljas i USA.

0 Shares