HTC U12 + flaggskepp läckt av misstag av HTC

0 Shares

Läckor har blivit ganska vanliga på smarttelefonmarknaden, så mycket att vissa företag inte ens försöker störa. HTC U12 + är planerad till en officiell avtäckning imorgon. Nu kan företaget av misstag ha avslöjat några av handenhetens kommande funktioner tillsammans med en bild av handenheten.

Bilden publicerades på en testdomän som var synlig för alla. Medan företaget redan har tagit ner de här produktsidorna, men när något har publicerats på Internet, försvinner det aldrig, vilket ger oss många ledtrådar om handenheten innan det faktiska och slutliga tillkännagivandet. Med den läckta bilden kommer handenheten inte att ha en iPhone X-liknande skärmad skärm – en allt populärare trend bland nuvarande Android-flaggskepp. Istället kommer HTCs kommande flaggskepp att ha en hackfri skärm som liknar Infinity Display på Galaxy S9.

Men handenheten kommer inte med en OLED-skärm, eftersom HTC U12 + sägs ha en 6-tums QHD + Super LCD6-skärm. Under huven kommer telefonen den senaste Snapdragon 845-processorn med 6 GB RAM-minne och en rejäl 128 GB inbyggd lagring. För att inte nämna, det finns också en microSD-kortplats som låter dig utöka lagring till en jättestor 2TB.

När det gäller batteriet går HTC för ett 3500 mAh-batteri på sitt kommande flaggskepp. Dessutom får handenheten IP68-klassning för både damm- och vattentålighet, vilket gör att den tål att vara nedsänkt i djup på cirka 1,5 meter.

När det gäller prissättning förväntas HTC U12 + kosta 5888 yuan, vilket ungefär motsvarar 62 000 Rs. Vi vet allt om telefonen i morgon. Tills dess, fortsätt kolla igen för fler uppdateringar.

HTC har gått igenom ekonomisk nedgång sent. Företaget har enligt uppgift varit olönsamt i 15 kvartal i rad. För att motverka situationen sa tidigare HTC-president Chialin Chang att företaget planerar att lansera fem till sex smartphones 2018.

Källa

0 Shares