Huawei Mate 10 Pro flaggskepp Android-smartphone kommer äntligen till USA

0 Shares

När du tänker på eleganta datorer och enheter går ditt sinne förmodligen till Apple, och med rätta. När allt kommer omkring har iPhone-tillverkaren länge varit banbrytande om att tekniken är mer än bara funktion. Med Apple är exteriördesign lika viktig som internt. Den första iMac visade till exempel att en dator kunde vara mer än ett beige torn.

Numera finns det många andra företag som fokuserar på yttre skönhet, men ett särskilt lyser verkligen i detta avseende – Huawei. Den tillverkaren säljer eleganta telefoner, surfplattor, datorer och mer. Dess tidigare tillkännagivna Mate 10 Pro hade många människor att sikla (inklusive din verkligen), men tragiskt sett var den inte tillgänglig i USA. Idag meddelar dock Huawei att den mycket efterlängtade smarttelefonen är till sist kommer till landet mellan Mexiko och Kanada.

“Med sin oklanderliga design, smarta funktionalitet, långvariga batterikraft och nya Leica Dual Camera kommer HUAWEI Mate 10 Pro att vara upplåst för 799 USD i Midnight Blue, Titanium Grey och Mocha Brown och kommer att visas i utvalda Best Buy-butiker och BestBuy.com. Den olåsta HUAWEI Mate 10 Pro kommer att fungera på GSM-nät i USA inklusive AT&T, T-Mobile, Cricket, MetroPCS, Simple Mobile och Tracfone, vilket ger konsumenterna flexibiliteten att välja sin operatör och kontrakt, säger Huawei.

LÄS OCH: Huawei säljer fler smartphones än Apple

Företaget säger också, “Förutom HUAWEI Mate 10 Pro kommer den nya Porsche Design HUAWEI Mate 10 att finnas tillgänglig för $ 1 225 USD från och med den 18 februari genom stora elektronikhandlare inklusive Amazon, Best Buy och Microsoft samt från slutet av februari i Porsche Design Stores i USA Porsche Design HUAWEI Mate 10 erbjuder den ultimata premiumdesignen. Som den mest exklusiva av alla enheter i Mate 10-serien kombinerar den Porsche Designs estetiska hantverk med Huaweis mobiltekniska expertis. Dess unika fram- och baksidesdesign är helt inneslutna i elegant men ändå robust glas och kommer i en lyxig och exklusiv Diamond Black-färg. “

Om du inte läste vår tidigare täckning delar Huawei återigen några anmärkningsvärda Mate 10 Pro-specifikationer nedan.

En kraftfull, snabbare och mer personlig mobilupplevelse, med förmågan att nå gigabit LTE-hastigheter Ny Leica Dual Camera med SUMMILUX-H-objektiv, med båda en bländare på f / 1,6 och intelligent fotografering inklusive AI-driven realtidsbild och Objektigenkänning och AI-driven Bokeh-effekt Ett tunt, men ändå stort 4000 mAh-batteri med AI-driven batterihantering för att driva dig genom musikuppspelning, videouppspelning, surfning och samtal 6,0-tums QHD + OLED HUAWEI FullView-skärm så att du kan se mer och mer gör mer på en ren, kontinuerlig skärm Kirin 970, AI-förbättrad datorarkitektur med en dedikerad Neural Network Processing Unit (NPU) Världens första end-to-end snabb laddningssäkerhetscertifiering av TÜV Rheinland, en känd branschledare i över 100 år Alla -ny EMUI 8.0 baserat på Android 8.0

För att fira att dessa telefoner kommer till USA har Huawei anställt den berömda skådespelerskan Gal Gadot till att vara “Chief Experience Officer” av någon anledning. Ja, företaget har gett henne en officiell titel, men det är inte klart hur involverad hon verkligen kommer att vara. Huawei sa att hon kommer att fokusera på varumärkesupplevelser, men kom igen, bryr sig Wonder Woman verkligen om företagets framgång? Låt oss vara ärliga, det är nog mer marknadsföring än någonting.

Med det sagt utfärdade Gadot följande uttalande.

Huawei driver ständigt gränserna och ger banbrytande teknik till sina kunder, och jag är hedrad över att gå med i företaget när det lanserar HUAWEI Mate 10 Pro i USA. Partnering med ett innovativt varumärke som Huawei är oerhört spännande för mig, och Jag ser fram emot att spela en integrerad del av företagets tillväxt det kommande året

Tyvärr är Verizon inte listat som en operatör som stöds, men det är möjligt att Mate 10 Pro kan fungera på företagets LTE-nätverk. Det stöder definitivt inte CDMA, vilket kan vara acceptabelt för vissa nuförtiden.

Om du planerar att köpa en av dessa telefoner, var god och vet att den kommer att säljas den 18 februari hos många populära återförsäljare som Microsoft, Newegg, Amazon och Best Buy. Vissa butiker öppnar till och med förbeställningar den 4 februari.

0 Shares