Huawei Mate 10 Pro flaggskepp Android-smartphone nu tillgänglig för förbeställning

0 Shares

Trots dumma handlingar från vissa amerikanska mobiloperatörer orsakade av politiskt tryck kommer Huawei Mate 10 Pro Android-smarttelefonen fortfarande till USA. Om du inte känner till kontroversen har både AT&T och Verizon vägrat att bära den här enheten eftersom främlingsfientliga politiker oroar sig för att Huawei är ett kinesiskt företag. Massor av produkter som säljs i USA tillverkas i Kina, så det är konstigt att Huawei utpekas för påstådd spionage. Naturligtvis, med USA: s nuvarande president, har all logik till synes gått ut genom fönstret.

Huawei har klokt beslutat att bara gå den olåsta vägen, vilket betyder att Mate 10 Pro kommer att fungera på T-Mobile, AT&T och andra GSM-operatörer i USA – Verizon och Sprint är inte kompatibla. Om du vill köpa den här Android-smarttelefonen kan du förbeställa från och med idag. Uppriktigt sagt tillverkar Huawei helt underbara produkter som är av hög kvalitet, så jag skulle rekommendera att du gör det.

LÄS OCH: Huawei säljer fler smartphones än Apple

“Finns i Midnight Blue och Titanium Grey nu och Mocha Brown snart; HUAWEI Mate 10 Pro fantastiska design matchas bara av dess prestanda. Med världens första AI-förbättrade processor med en dedikerad Neural Network Processing Unit (NPU) i en smartphone , HUAWEI Mate 10 Pro uppnår nya genombrott i datorkapacitet för att leverera upp till 25 gånger bättre prestanda och upp till 50 gånger högre energieffektivitet för AI-relaterade uppgifter, säger Huawei.

LÄS OCH: Huawei Mate 10 Pro flaggskepp Android-smartphone kommer äntligen till USA

Företaget säger vidare, “Huawei samarbetade med HUAWEI Mate 10 Pro: s dubbla kamera med AI-funktioner som gör det möjligt för användare att ta professionella kvalitetsbilder utan att behöva justera kamerainställningarna. Kamerans datorsynsteknik stöder verklig -tidsigenkänning av motiv och objekt för att automatiskt välja och justera kamerainställningar för att ta bästa möjliga foton. “

LÄS OCH: Huawei kommer att förinstallera Android-meddelanden på sina Android-smartphones

Du kan förbeställa Huawei Mate 10 Pro omedelbart från flera populära återförsäljare, som Amazon, BestBuy och Newegg. Uppriktigt sagt, om det var något meningsfullt med Huawei-kontroversen, skulle de här högklassiga butikerna inte bära den.

För att göra affären sötare kommer alla som förbeställer Mate 10 Pro före lanseringsdatumet den 18 februari att få ett presentkort på $ 150. Det är ett riktigt bra bonuserbjudande som gör $ 799 mycket mer rimligt. Kom ihåg att kortet endast kan användas i den butik som du förbeställer från, så välj klokt. För att göra det enkelt kan du helt enkelt klicka på länkarna nedan.

0 Shares