Huawei Mate 10 Pro nu 150 $ rabatt, inklusive Amazon-exklusiv Mocha Brown-färg

0 Shares

Huawei Mate 10 Pro är en av de bästa Android-smartphonesna du kan köpa. Inte bara är det elegant gjort, men det har toppspecifikationer, inklusive en vätskesvärd skärm. Kameran utnyttjar till och med artificiell intelligens, vilket gör den till en av de bästa upplevelserna att ta bilder på marknaden. Glöm inte – BetaNews ger bort ett av dessa fantastiska flaggskepp, så var noga med att gå in i vår present här.

Bara en person kan dock vinna vår tävling, så om du verkligen vill ha en Mate 10 Pro är det bästa alternativet att helt enkelt köpa en. Tack och lov, från och med idag blir Huawei-flaggskeppet billigare. Du förstår, från och med nu till 19 maj kan du göra ett för bara $ 649 – det vill säga $ 150 av MSRP! Bäst av allt är att telefonen är upplåst så att du kan använda den på alla GSM-operatörer i USA, som T-Mobile och AT&T.

För att göra saker ännu mer spännande inkluderar den här kampanjen den speciella Mocha Brown-modellen som säljs exklusivt på Amazon. Medan brun kanske inte är en superpopulär färg – det kan väcka minnen från Zune – den begränsade naturen gör det till något du bör tänka på. Ärligt talat, om jag var tvungen att välja mellan Midnight Blue, Titanium Grey och Mocha Brown, skulle jag gå för den kaffeinspirerade varianten. Brown ser stilig ut här – jag gillar det.

LÄS OCH: BetaNews Giveaway: Vinn en Huawei Mate 10 Pro i tid för mors dag

Redo att köpa din egen rabatterade Mate 10 Pro? Du kan få det på Amazon här. Kom ihåg folkens – Mors dag närmar sig snart. Om du vill göra din mamma glad den här semestern, bör en ny flaggskeppssmartphone definitivt få det att hända. Att spara $ 150 är bara pricken över i.

0 Shares