Huawei MediaPad M6 kommer att lanseras den 21 juni, bekräftar Teaser

0 Shares

Faktumet att Huawei förbereder sig för att lansera MediaPad M6 tabletter har varit kända sedan förra veckan. Enligt preliminära uppgifter har tillverkaren förberett lanseringen av två modeller med skärmar med en diagonal på 8,4 och 10,7 tum. Idag publicerades en ny Teaser som vi reproducerar nedan av tjänstemännen, som visar att Huawei kommer att lanseras den 21 juni.

Från den nyligen läckta bilden kan vi se Huaweis kommande MediaPad M6-surfplatta kommer att ha en ganska tunn skärmkant. Enheten kommer att vara utrustad med en enda kamera på baksidan och en inbyggd USB Type-C-kontakt. En annan anmärkningsvärd punkt är att MediaPad M6 kommer med ett 3,5 mm hörlursuttag i botten, medan föregångaren, MediaPad M5, Huawei har tagit bort denna kontakt.

MediaPad M6 kommer att säljas med minst ett guldläckage-alternativ för champagnebildläckage, vilket indikerar att det kommer att finnas fler färgversioner samt andra minnesalternativ. Dessutom förväntas denna surfplatta köras på Kirin 970-chip, kommer med 4 högtalare och fingeravtryckssensor, tillgänglig på Android 9 Pie-plattform med anpassat EMUI 9-gränssnitt.

Det rapporteras att XDA-redaktör Mishaal Rahman förra månaden meddelade på Twitter att fyra Huawei Kirin 980-utrustningskoder, varav två är platta. I andra avseenden är Huawei Mediapad M6 förväntas använda en 2K-skärm. För närvarande är Mediapad M5 som säljs i Huawei Mall 10,8 tum utrustad med en 2K-skärm och Kirin 960-processor, prissatt till 2888 yuan.

Läs också: Huawei Nova 5-serien kommer att vara utrustad med 3200W Proactive, Support Portrait Super Night Scene

Glöm inte att följa oss på vår Facebook-grupp och sida för att hålla dig alltid medveten om de senaste framstegen, nyheter, uppdateringar, granskning och giveaway på smartphones, surfplattor, prylar och mer från framtidens teknikvärld.

0 Shares