Huawei presenterar Mate 10 och Mate 10 Pro flaggskepp Android 8.0 Oreo-smartphones

0 Shares

Om du gillar Android-smartphones är det verkligen en spännande tid att leva. Medan saker och ting har varit tråkiga de senaste åren har 2017 gett oss många utmärkta flaggskepp. Det finns Google Pixel 2, Samsung Galaxy Note8, Essential Phone, LG v30 och mer. Det låter galet att säga, men det finns nästan för mycket val när det gäller underbara Android-telefoner!

Idag blir marknaden lite mer trångt (på ett bra sätt), som Huawei officiellt presenterar 5,9-tums Mate 10 och 6-tums Mate 10 Pro Android-smartphones. Företaget kommer även att sälja en elegant Porsche Design-variant av Mate 10 – för en enorm självklart. Dessa enheter är inte bara fulla av toppspecifikationer, men de är också mycket vacker också. Alla modeller har en glaskropp, en främre fingeravtrycksläsare, enormt 4000 mAh snabbladdningsbatteri och det Android Oreo-baserade EMUI 8.0-operativsystemet.

“Huawei Mate 10 och Huawei Mate 10 Pro är de första enheterna som drivs av den nya Kirin 970-processorn och ger AI-förbättringar för en snabbare, mer anpassad mobilupplevelse. Kirin 970 är byggd med en avancerad TSMC 10nm halvledartillverkningsprocess och har en octakärnig ARM Cortex-processor, en först-på-marknaden Mali G72 12-kärnig GPU och den första NPU designad speciellt för en mobil enhet. Kirin 970 har också en ny dubbel ISP för AI-driven intelligent fotografering, ” säger Huawei.

Företaget förklarar att det “återigen har samarbetat med Leica för att samkonstruera kameran med dubbla linser för Huawei Mate 10 och Huawei Mate 10 Pro. De kombinerar 12-megapixels RGB + 20-megapixels monokroma sensorer, Optisk bildstabilisering (OIS) , dubbla linser med världens största bländare f / 11.6, AI-driven Bokeh-effekt och AI-driven digital zoom. Ny AI-driven realtidsbild och objektigenkänning, som automatiskt väljer kamerainställningar baserat på objektet och scenen, stöder en avancerad AI-driven digital zoomfunktion med AI-rörelsedetektering för tydligare och skarpare bilder. “

Mate 10

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mate 10 Pro

Detta bildspel kräver JavaScript.

Porsche Design Mate 10

Detta bildspel kräver JavaScript.

Att ha sådana avancerade specifikationer och skönhet blir inte billigt. Mate 10 med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme ombord kostar 699 €, medan Mate 10 Pro med 6 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme kostar 799 €. Den eleganta Porsche-varianten, som levereras med 6 GB RAM-minne och 256 GB lagringsutrymme, kostar skyhögt till 1 395 €!

Undrar du varför priserna är i euro? Tja, våra amerikanska läsare, jag är ledsen att säga att enheterna för tillfället inte kommer att finnas tillgängliga i USA. Senare denna månad kommer Mate 10 att säljas i utvalda länder som Australien, Saudiarabien, Singapore, Spanien och Förenade Arabemiraten. I november kommer Mate 10 Pro och Porsche Design Mate 10 Pro att ta sig till många av samma länder, plus andra som Italien och Tyskland.

För närvarande säger Huawei bara att tillgängligheten i USA kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle. Förhoppningsvis behöver vi amerikaner inte vänta för länge, eftersom dessa enheter ser otroliga ut.

0 Shares