Hur beställer jag en iPhone X snabbare

0 Shares

Intresset för iPhone X är enormt. Det senaste tillskottet till iPhone-sortimentet är verkligen dyrt, men det är också den mest radikalt olika iPhone vi har sett i åldrar.

Förbeställningar för telefonen startar den 27 oktober (denna fredag) före lanseringen den 3 november och tillgången på telefonerna förväntas vara begränsad – inte minst för att Apple sägs ha ett relativt litet antal att sälja. Vad händer om det fanns ett sätt att hoppa över kön och säkra din iPhone X så att du undviker besvikelse? Tja … det finns! Ungefär…

Se även:

Om du är medlem i iPhone-uppgraderingsprogrammet kan du få det som Apple kallar en “start” för att beställa din iPhone X. Medlemmar kan börja göra sina beställningar den 23 oktober – imorgon (om du läser detta på söndag , självklart).

Det är inte riktigt vad som händer.

På måndag kommer du faktiskt att kunna starta processen för att få ett godkännande för ett iPhone Upgrade Program-lån. Även om detta inte strikt taget betyder att hoppa över kön betyder det att när du kommer att placera din faktiska förbeställning på fredag, kommer processen att bli mer strömlinjeformad eftersom ditt lån redan borde vara förut godkänt. Eftersom saker sannolikt blir ganska hektiska på fredag, är allt som kan göras för att påskynda saker välkomna, så du kanske vill tänka på det.

Det enda att komma ihåg är att du måste använda Apple Store-appen på din iPhone för att få processen igång.

Det är ungefär samma process som var tillgänglig för iPhone 8 och iPhone 8 Plus. Fullständig information finns på webbplatsen för iPhone-uppgraderingsprogrammet.

0 Shares