Hur billigt? Honors Holly-smartphone sjunker under £ 100 när efterfrågan ökar

0 Shares

För att vara tydlig accepterar du ingenting i den här processen, så det är inte som att du måste lägga ner ett kreditkort för att hjälpa till att sänka priset. Du behöver bara säga att du är intresserad och tolererar Honors idé om “hacking”, vilket betyder bilder av en skuggig figur i en huvtröja som stirrar på skärmar med Matrix-liknande karaktärströmmar.

Ändå är det ett intressant sätt att generera surr runt en ny telefon. Honor Holly har en 5-tums, 720p-skärm, tillsammans med en fyrkärnig 1,3 GHz-processor, 1 GB RAM och 16 GB intern lagring (med microSD-stöd upp till 32 GB). Den kör Android 4.4 KitKat och 2000mAh-batteriet är avtagbart. Låter bra för priset, och ännu bättre när det priset sjunker.

Vi får reda på den slutliga kostnaden när Honor Holly säljs den 23 februari, och det rabatterade priset kommer bara att gälla till 26 februari – så du måste agera snabbt för att få affären. Det är oklart hur många som behöver registrera sig för att sänka priset ytterligare ett steg, men mätaren är bara 0,77% av vägen till nästa nivå. Det kan ta ett allvarligt tryck för alla att spara ytterligare 10 £ här.

[Source: Honor]

0 Shares