Hur du återställer och avinstallerar Windows 10 april 2018-uppdateringen

0 Shares

Uppdateringen av Windows 10 april 2018 lanseras för användare. Om du installerar det och stöter på stora problem, som vissa användare utan tvekan kommer att göra, kanske du vill gå tillbaka till din tidigare version och vänta tills uppdateringen är lite mindre buggy.

Om du har använt Windows 10 ett tag vet du förmodligen hur du gör det, även om processen kan vara något annorlunda än vad du har varit van vid.

SE ÄVEN:

För att avinstallera uppdateringen från april 2018, gå till Start> Inställningar och klicka på Uppdatering och säkerhet.

Klicka på Återhämtning länk till vänster och klicka sedan på Komma igång under “Gå tillbaka till föregående version av Windows 10.”

Förutsatt att du ännu inte har rensat upp allt utrymme som används av uppdateringen, startar återställningsprocessen.

Nu får du frågan varför du går tillbaka till den tidigare versionen.

Du måste välja en anledning till Nästa för att visas och kan också välja att berätta för Microsoft mer om dina skäl om du vill.

Tänk på att om du återgår till en tidigare version kan du behöva installera om några appar och program igen och du kommer att förlora alla ändringar du gjort i Inställningar efter installationen av uppdateringen från april 2018. Du rekommenderas också att säkerhetskopiera dina filer som en försiktighetsåtgärd.

Innan du går tillbaka till föregående version har du möjlighet att söka efter uppdateringar, bara om de problem som du stöter på sedan dess har åtgärdats.

Om du är säker på att du vill ta bort uppdateringen från april 2018 klickar du på Gå tillbaka till tidigare build knappen och återställningen börjar. Luta dig bara tillbaka och vänta.

Bildkredit: Edyta Pawlowska / Shutterstock

0 Shares