Hur du lagligen laddar ner någon version av Windows 10, Windows 7, Windows 8.1 och Microsoft Office

0 Shares

Om du vill ladda ner en ISO-fil av den senaste versionen av Windows 10 är processen väldigt enkel – använd bara Microsofts Media Creation Tool för att skapa bildfilen åt dig.

Men vad händer om du vill ha en äldre version av Windows 10 eller en av de många Windows Insider-byggnaderna? Eller tänk om du vill ha en kopia av Windows 7 eller 8.1 eller en kopia av Microsoft Office? Vi har svaret.

SE ÄVEN:

Vad du behöver göra är att ladda ner och köra Microsoft Windows och Office ISO Download Tool från HeiDoc.net. Detta program laddar ner Windows- och Office-ISO-skivbilder direkt från Microsoft och uppdateras regelbundet.

Använd flikarna till höger för att välja om du vill ladda ner Windows, Office eller Annat (Windows Admin Center, Microsoft Expression).

Om det är en kopia av Windows du är ute efter kan du välja mellan Windows 7, 8.1, Windows 10, Dell OEM Images, Insider Preview builds, Developer-innehåll (SDK, WDK, eWDK) eller Nya tillägg.

Välj till exempel Windows 10 så har du möjlighet att ladda ner vilken version av operativsystemet som helst, ända tillbaka till juli 2015. Du kan sedan välja vilken version du behöver – Home / Pro, Education och så vidare .

När du väl har valt, klicka på Bekräfta, välj sedan utgåvan och produktspråket och ange om du vill hämta 32 eller 64-bitars. Processen startar.

Det finns en nackdel med det här verktyget och det är ett stort videoannonseringsfönster som öppnas när du kör det, och du måste vänta ett tag innan du kan stänga det här. Du kan helt enkelt dölja det dock.

Vi bör göra det klart att detta inte är ett verktyg för piratkopiering – du behöver fortfarande en nyckel (eller digital rättighet) för att aktivera Windows eller Office.

Fotokredit: murielbuzz / Shutterstock

0 Shares