Hur får jag uppdateringen för Windows 10 maj 2019 nu

0 Shares

Som en del av ansträngningarna för att undvika att upprepa den slags röra vi såg med uppdateringen från oktober 2018 meddelade Microsoft förra veckan att dess nästa stora Windows 10-funktionsuppdatering först skulle skjutas ut till Release Preview-ringen, där den kommer att tillbringa en längre tid i testning.

Om du är intresserad av att installera Windows 10 maj 2019-uppdateringen (Build 18362.30) kan du göra det nu. Så här får du det.

SE ÄVEN:

Du måste vara en Windows Insider för att ladda ner den nya versionen. Gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Insider-program och klicka på Komma igång och sedan länka ditt Microsoft-konto.

Du får frågan vilken typ av innehåll du vill ha. Välj Bara fixar, appar och drivrutiner och du kommer att placeras i Release Preview-ringen. Starta om din dator och kontrollera att du är i rätt ring genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Insider-program. Under “Vilken takt vill du få nya byggnader?” Det ska stå ‘Release Preview’.

För att ladda ner uppdateringen från maj 2019, gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update och Sök efter uppdateringar.

Om du installerar det, låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan.

Bildkredit: ESB Professional / Shutterstock

0 Shares