Hur fixar jag systemet kan inte hitta det filspecificerade felet?

0 Shares

Systemet kan inte hitta den angivna filen är en av de vanligaste problemen som en genomsnittlig Windows-användare kan möta när de kopierar data lagrad på en hårddisk. Detta kan också inträffa om någon lagrad fil är skadad eller saknas. Närhelst det inträffar kommer du inte att kunna komma åt din enhet förrän den är fixad.fixa systemet kan inte hitta den angivna filen

Om du nyligen har stött på det här felet på din enhet men inte visste hur du fixar det, kolla in hela vår guide för att få några insiderlösningar om hur du fixar systemet kan inte hitta det angivna filfelet på ett enkelt och enkelt sätt .

Vilka är orsakerna som är ansvariga för felet?

Det finns hundratals anledningar som kan orsaka att systemet inte hittar det angivna filfelet, men vi har hittat några vanliga orsaker som är ansvariga för detta fel. Dessa är som följer:

Drivrutinsfil saknas eller skadad anslutningsproblem Diskfel Felaktig filinformation Offline Partition System

Kontrollera även: – Hur fixar jag Outlook-datafilen kan inte nås Fel?

Hur kan du åtgärda felmeddelandet?

Beroende på orsakerna har vi hittat några tillförlitliga metoder som du kan använda för att åtgärda felmeddelandet. Följande är de metoder som kan hjälpa dig att bli av med systemet kan inte hitta det angivna filfelet:

1. Slutför Windows-uppdateringarna

Tryck på Windows-logotypen + I samtidigt. Detta öppnar Windows-inställningsmenyn. Välj Uppdateringar och säkerhet bland de tillgängliga alternativen. Klicka på knappen “Sök efter uppdateringar”. Om du hittar någon Windows Update startar du den. Starta om Windows-enheten så snart den är klar.

2. Installera om Windows-drivrutinerna

Tryck på båda Windows-logotypen + R-tangenterna. Sök efter kontrollpanelen och tryck på Enter. Klicka på Enhetshanteraren från de tillgängliga alternativen. Dubbelklicka på alternativet Drivrutiner för att utöka det. Välj den drivrutin du vill avinstallera. Högerklicka på den valda drivrutinen och välj sedan Avinstallera från de tillgängliga alternativen. När det är klart installerar du om Windows-drivrutinen.

3. Kontrollera systemloggfilerna

Öppna rutan Kör. Söka efter C: / Windows / INF och tryck sedan på Enter. När du är där, sök efter setupapi.dev.log fil. Dubbelklicka på den så fort du hittar den. Håll ned både Ctrl- och F-tangenterna samtidigt. Skriv nu ”Kan inte hitta filen” i sökfältet. Tryck på Enter och vänta några sekunder. Kopiera den saknade filen och klistra in den i mappen Windows / INF. Installera om Windows-drivrutinerna och starta om enheten.

Läs också: – Fix Windows Modules Installer Worker High Disk Usage

4. Reparera de saknade filerna

Tryck på båda Windows-logotypen + X-tangenterna. Välj “Kommandotolken (Admin) från de tillgängliga alternativen. När den öppnas skriver du “SFC / scannow” och trycker på enter. Detta kör en fullständig genomsökning på din enhet. Om allt är okej, kommer din enhet att visa ett meddelande som “Windows Resource Protection hittade inga integritetsöverträdelser”.

5. Kör ditt antivirusprogram

Om du har ett antivirusprogram installerat på din enhet kan du också köra det för att söka efter skadliga eller skadade filer. Nedan följer stegen som du kan använda för att köra en enkel skanning på din enhet.

Starta antivirusprogrammet. När den öppnas trycker du på knappen Skanna. Detta kör en fullständig genomsökning av din enhet. Så snart det är klart, se hur många filer som är infekterade. Ta bort alla dessa filer. Starta om enheten.

Slutord

Tja, det här var de bästa och pålitligaste metoderna för att fixa systemet kan inte hitta det filspecificerade felet. Jag hoppas att du tyckte att den här guiden var användbar. Om du tyckte att det var användbart kan du dela det här inlägget med andra så att de får veta om dessa lösningar. Om du har frågor kan du gärna fråga oss i kommentarfältet nedan.

0 Shares