Hur fördröjer du uppdateringen av Windows 10 april 2018

0 Shares

Den senaste funktionsuppdateringen för Windows 10 håller på att börja rulla ut, även om det kan ta månader innan den kommer till din enhet.

Även om du kanske vill uppdatera din installation är sanningen att det ofta är bäst att vänta. Stora uppdateringar som detta introducerar vanligtvis buggar och problem tillsammans med nya funktioner, och såvida du inte är desperat att skruva upp din kopia av Windows 10 rekommenderar jag att du håller på ett tag. Om du inte har bråttom att få uppdateringen från april 2018 kan du fördröja den.

SE ÄVEN:

Uppskjuta uppgraderingen

Det enklaste sättet, om du kör Windows 10 Pro, Enterprise eller Education, är att använda appen Inställningar.

Klick Startoch välj inställningar.

Gå till Uppdatering och säkerhet> Avancerade alternativ.

Du kan välja att skjuta upp funktionsuppdateringen i upp till 365 dagar eller använda växeln för att pausa funktionsuppdateringar i upp till 35 dagar.

Uppmätt anslutning

Windows 10 Home-användare har inte dessa alternativ så kan inte skjuta upp uppgraderingarna på det här sättet. Lösningen för detta är att ställa in din internetanslutning som uppmätt. Windows 10 laddar inte ner en stor uppdatering som uppdateringen från april 2018 över en uppmätt anslutning.

Om du är ansluten till internet via Ethernet, öppna inställningar och gå till Nätverk & Internet> Ethernet. Välj din anslutning och vrid på Ställ in som uppmätt anslutning alternativ till På.

Öppna för en Wi-Fi-anslutning inställningar, gå till Nätverk & Internet> Wi-Fi. Välj Wi-Fi-anslutning och aktivera Ställ in som uppmätt anslutning alternativ.

Bildkredit: Bashigo / Shutterstock

0 Shares