Hur installerar jag Windows 10 på Android eller surfplatta?

0 Shares

Har du någonsin tänkt att installera Windows 10 på Android, men vet inte hur du kan göra det, då är du på rätt sida. Det kan verka orealistiskt men tekniken har gjort det möjligt för dig. Faktum är att du inte behöver någon teknisk kunskap för att göra detta. Allt du behöver göra är att bara följa vår guide och då kan du faktiskt köra Windows 10 på Android.Installera Windows 10 på Android

Hur man kör Windows 10 på Android

Men innan du följer stegen måste du ha information om kraven som krävs för att köra Windows på Android. Så utan att slösa bort mer tid, låt oss börja:

Läs också: – Hur man installerar Android i VirtualBox

Krav för att installera Windows på Android

Android-telefon eller surfplatta höghastighetsinternetanslutning En dator USB-kabel Ändra min programvara Programöverföringsapplikation endast 15 minuter av din tid

Steg för att installera Windows på din Android-enhet

Innan du följer dessa steg, se bara till att du har ovanstående saker för att komma igång. Det viktigaste är programmet ”Change My Software”. Om du har uppfyllt ovanstående krav är det nu dags att installera Windows 10 på Android. Så, låt oss komma igång:

    Först och främst, gå till telefoninställningarna och bläddra ner till “Utvecklaralternativ”.Hur installerar jag Windows 10 på Android eller surfplatta?Sedan måste du bocka för USB-felsökning och ansluta din dator till din Android-enhet via USB.Hur installerar jag Windows 10 på Android eller surfplatta?
    Besök det här länk och ladda ner Change My Software-applikationen enligt den Windows-version du vill ha på din Android-telefon. När du har laddat ner startar du bara den nedladdade filen på din dator och följer anvisningarna på skärmen för att slutföra installationsprocessen. Starta sedan programmet och anslut sedan din Android-enhet till en dator.Hur installerar jag Windows 10 på Android eller surfplatta?
    Välj sedan Android> Windows för att installera Windows på din Android-enhet. Klicka nu bara på Fortsätt och välj sedan ditt språk. Sedan kommer Windows-drivrutinen att ladda ner automatiskt. När drivrutinen laddas ner, klicka bara på den för att slutföra installationsprocessen. Nu har du möjlighet att köra antingen Android eller Windows på din telefon. Välj bara Windows eller Android för att köra på din smartphone. När du har valt Windows kommer Windows-installationsprocessen att komma igång. Vänta tills installationen är klar på din Android-enhet. När processen är klar startar din Android-enhet om automatiskt. Efter den lyckade omstarten är du redo att installera Windows på din Android-enhet.

Läs också: – Hur man löser Windows kan inte installeras på detta diskfel

Hur man återgår till den ursprungliga Android-versionen

Om du känner dig obekväm med att använda Windows på din Android-enhet har vi en lösning för dig. Här är stegen som du kan följa för att återgå till originalversionen:

    Anslut din Android-enhet till din dator igen via en USB. När du är ansluten öppnar du bara programmet Change My Software. Det finns ett alternativ “Återställ till original“. Du måste bara klicka på den.Hur installerar jag Windows 10 på Android eller surfplatta?
    Därefter återställs din enhet till den ursprungliga versionen.

Läs också: – Hur man avinstallerar systemappar i Android utan rot

Slutsats

Det är allt! Det här är stegen som du kan följa för att installera Windows 10 på en Android-telefon eller surfplatta. Jag hoppas att du hittade något användbart i det här inlägget. Om det här inlägget hjälpte dig, dela det med dina vänner, familj och släktingar. Om du har några frågor angående det här inlägget kan du gärna kontakta oss via kommentarsektionen nedan.

0 Shares