Hur iPhone 5s har fått mig att bli kär i iPhones igen

0 Shares

Jag uppskattade min första iPhone, en 3GS. För att få bort det från mig, skulle du behöva prisa det ur mina kalla döda händer. Redan då hade jag hittat ett sätt att återvända som en zombie, äta dina hjärnor och få tillbaka min iPhone. Det konvergerade rätt för första gången: e-post, webb, läsning, fotografi, video, spel, kartläggning, musikskapande. Det såg bra ut också.

Därefter fick jag en känsla av minskande avkastning, trots att Retina-skärmar befriade mina ögon från skräck av synliga pixlar. När iPhone 5 anlände hade uppgraderingsentusiasmen minskat. Jag brydde mig inte riktigt, en känsla som var cementerad av en demomodell som lurade på mitt kontor i flera veckor medan jag satt igenom det. Det var för stort, för lätt och den nya kontakten blev irriterad.

Men Apple snör uppenbarligen enheter med pixiedamm som suger in i din hud och formaterar din hjärna. Jag hade inte haft grundligt upplevelsen av iPhone 5, men mina iPhone 4s kändes plötsligt trånga, knäböjande, långsamma och tunga.

Jag började läsa ryktessidor om iPhone 5: s efterträdare och alternerade sådana episoder med att hälla blekmedel i mina ögon för att ta bort smärtan jag upplevde från den dumma syndafloden. (“Apple ryktas arbeta med sju olika iPhones, varav två är gjorda av koalas tårar.” “Källor säger att iPhone 5s är en pyramid som sjunger Tom Jones-låtar.”)

Så småningom anlände iPhone 5s, förkunnad av Stuff som “genial, framåtblickande och kraftfull”, även om samma recension tillade att iPhone var “fast i sina sätt”. Två månader av iPhone 5s dagligen används senare och jag är benägen att hålla med – men Apples senaste återupplivade ändå min passion för linjen.

0 Shares