Hur konverterar jag Kindle till PDF – format för Free?

0 Shares

Vill du konvertera dina Kindle-böcker till PDF-format, så kan du göra det med metoderna i det här inlägget. Det kan bero på att de flesta elektroniska enheter stöder PDF-format istället för Kindle. Oavsett, var orsakerna är metoderna desamma.

Hur konverterar jag Kindle till PDF

Så vad väntar du på? ta en titt nedan för att se de exakta metoderna för konvertera tända till pdf formatera.Hur konverterar jag Kindle till PDF - format för Free?

1. Hur konverterar jag Kindle till PDF med EPUB Converter?

EPUB Converter är en online-plattform som du kan använda för att konvertera dina Kindle-böcker till PDF-filer. Detta onlineverktyg kan konvertera e-böcker skrivna i nästan alla format. Det fungerar väldigt snabbt och du kan konvertera dina e-böcker till PDF-filer utan problem. Så här kan du göra det:

  Öppna valfri webbläsare och gå till EPUB-tändaren till pdf-omvandlaren.Hur konverterar jag Kindle till PDF - format för Free?När du väl är där, klicka på knappen “Lägg till fil” och välj sedan den Kindle-e-bok som du vill konvertera.Hur konverterar jag Kindle till PDF - format för Free?
  När du har valt filen klickar du bara på alternativet “Starta uppladdning”. När konverteringen är klar klickar du på “Hämta länken” för den konverterade PDF-filen. När du klickar kommer din nya PDF-fil att ladda ner. När det är klart kan du visa PDF-filen och göra vad du vill göra med den.

Läs också: – Hur konverterar man SWF till MP4 med hjälp av VLC Media Player

2. Hur konverterar jag Kindle till PDF med Calibers programvara?

Caliber är den bästa programvaran som du kan använda för att konvertera dina Kindle-böcker till PDF-filer. Den innehåller många funktioner och bra gränssnitt som gör det lättare att använda. Du kan utföra många uppgifter som att skapa nya filer, känna igen e-böcker, konvertera tända till pdf med hjälp av denna programvara. Här är den fullständiga processen för att konvertera tända till pdf med hjälp av Calibre:

  Öppna valfri webbläsare och gå till den officiella sidan för Caliber. När du väl är där klickar du bara på knappen “Ladda ner kaliber” för att ladda ner programvaran på din dator.Hur konverterar jag Kindle till PDF - format för Free?
  När den har laddats ner klickar du på den nedladdade filen och följer anvisningarna på skärmen för att installera den på din dator.Hur konverterar jag Kindle till PDF - format för Free?
  Efter det, starta den och klicka på knappen “Lägg till böcker” och välj den e-bok som du vill konvertera. Alternativt kan du dra och släppa filerna till den här programvaran.Hur konverterar jag Kindle till PDF - format för Free?
  När du har lagt till filen markerar du den och klickar på knappen “Konvertera böcker”.Hur konverterar jag Kindle till PDF - format för Free?
  Därefter visas ett popup-fönster på din skärm där du måste fylla i nödvändig information. Klicka nu på den grå ”OK” -knappen och vänta några sekunder. När filerna har konverterats klickar du sedan på den blå PDF-länken och sparar PDF-filen i önskad mapp.Hur konverterar jag Kindle till PDF - format för Free?

Läs också: – 3 bästa sätten att konvertera FLV till MP4 | Windows, MAC, online

Slutord

Det är allt! Ovan är de bästa möjliga lösningarna som du kan använda för att konvertera Kindle till PDF-filer. Jag hoppas att du tyckte att den här guiden var till hjälp. Om du gillade det här inlägget, dela det med dina vänner, familj och släktingar som fortfarande letar efter detsamma. Om du står inför några problem under hela processen kan du gärna kontakta oss via kommentarsektionen nedan.

0 Shares