Hur laddar jag ner Windows 10 maj 2020 Uppdatera ISO just nu

0 Shares

Windows 10-lådor

Även om det exakta släppdatumet för Windows 10 maj 2020-uppdateringen ännu inte är känt vet vi att Microsoft har slutfört byggandet och det kommer att släppas loss nästa månad.

Du kan få det via Windows Update just nu om du är en Windows Insider, men det finns också ett annat alternativ. Om du vill utföra en ren installation av den senaste versionen av Windows 10 kan du ladda ner en ISO för Windows 10 maj 2020-uppdateringen (eller Windows 10 version 2004, eller till och med Windows 10 20H1, som du kanske vet det). Så här tar du tag i det just nu.

Se även:

För att få tag på ISO före den officiella utgåvan måste du fortfarande gå med i Windows Insider-programmet. Du kan göra detta via Windows Insider-webbplatsen eller genom att öppna Inställningar i Windows 10 och gå till avsnittet Windows Insider Program.

När du har registrerat dig – eller om du redan har det – kan du gå till sidan Nedladdning av Windows Insider Preview. Bläddra ner på sidan tills du når Välj utgåva avsnittet och välj sedan Windows 10 Insider Preview (SLOW) – Build 19041 eller Windows 10 Insider Preview (FAST) – Build 19041 från rullgardinsmenyn. Välj nu ditt språk innan du väljer 64- eller 32-bitarsversionen.

Du har 24 timmar på dig att använda de nedladdningslänkar som presenteras för dig. När du väl har laddat ner måste du antingen bränna ISO till en DVD eller skapa USB-installationsmedia så att du kan utföra en ren installation av Windows 10.

Vi har redan skrivit om vad du kan se fram emot i den här senaste funktionsuppdateringen, och du kan läsa allt om det här.

Bildkredit: Friemann / Shutterstock

0 Shares