Hur man aktiverar iPhone utan SIM-kort [Latest Method]

0 Shares

När du köper en ny iPhone är aktivering den viktigaste processen du behöver utföra innan du använder enheten. Så i den här artikeln kommer vi att ge dig några metoder för att aktivera iPhone utan SIM-kort. Att aktivera en iPhone är en lätt uppgift. Oftast aktiveras enheten smidigt. Men ibland kan du stöta på några fel när du försöker låsa upp din iPhone. Vad ska du göra om du får ett sådant fel? De flesta vet inte svaret. Så här är guiden för att aktivera din iPhone korrekt. iTunes visar felet att “aktivering inte kan utföras just nu.” Om du också får detta fel, se till att din iPhone är väl uppdaterad till senaste versionen. Använd även SIM-kortet från samma nätverk om enheten berör ett visst nätverk.

Hur man aktiverar iPhone utan SIM-kort

Hur man aktiverar iPhone utan SIM-kort [Latest Method]

Vi ger dig två sätt att aktivera en iPhone korrekt. Du kan aktivera det med SIM-kortet eller till och med utan SIM-kort genom att ansluta till en dator. Utan SIM-kort kan du aktivera en iPhone via iTunes och använda den som en enkel iPod. Du kan aktivera både CDMA- och GSM-enheter utan SIM-kort med nedanstående metoder.

Läs också: – Hur man ändrar IMEI-nummer på iPhone utan Jailbreak

1 Metod för att aktivera iPhone utan SIM-kort

Det finns en webbplats Officiell iPhone-upplåsning. Det tillhandahåller tjänster för att låsa upp vilken iPhone som helst online. Du kan gå till den här webbplatsen för att aktivera ditt iCloud-aktiveringslås. Det är en enkel process som tar bara ett par minuter. Låt oss se stegen för att aktivera iPhone:

    Gå till den officiella iPhoneUnlock-webbplatsen från länken nedan och klicka sedan på iCloud Unlock.Hur man aktiverar iPhone utan SIM-kort [Latest Method]Nu måste du ange din iPhone-information. Fyll i enhetsmodellen och IMEI-numret.Hur man aktiverar iPhone utan SIM-kort [Latest Method]

Det tar vanligtvis 1-3 dagar för din iPhone att aktiveras. Du kommer att få dina aktiverade enheter i den här tiden.

Läs också: – 4 sätt att fixa iPhone TouchScreen fungerar inte problem

2 Metod för att aktivera iPhone utan SIM-kort

Du kan aktivera din iPhone med den här metoden med iTunes. Men du behöver en sim införd i iPhone under aktivering.

    För det första, anslut din iPhone till din personliga dator eller bärbara dator. Se till att iTunes redan är installerat på datorn. Skapa sedan en säkerhetskopia av enheten. Ta bort all enhetens data och återställ den.Hur man aktiverar iPhone utan SIM-kort [Latest Method]
    Koppla sedan från enheten från datorn och stäng av den. Anslut den till datorn igen med USB. Välj den här gången alternativet för att aktivera iPhone. Systemet kommer att fråga dig Apple-ID och lösenord. Ange informationen.

Därefter måste du följa de angivna instruktionerna, kan du se på din skärmaktiveringsprocess. Ta bort SIM-kortet från din iPhone när processen är klar. Gjort! Nu kan du enkelt använda din iPhone-enhet i trådlöst läge.

Läs också: – 4 arbetslösningar för att fixa iPhone-fel 4013

3 Metod för att ställa in iPhone utan SIM-kort

Du kan också aktivera din iPhone utan ett simkort eller en inte aktiverad sim. Och detta kan enkelt göras genom att ansluta enheten till datorn. Datorn måste ha iTunes redan installerad.

    Först och främst, sätt in ett SIM-kort som inte är aktiverat i din enhet. Anslut nu iPhone till iTunes på pc. Du kommer att se att din telefon låses upp om några sekunder. ja! Det är en enkel process att aktivera din iPhone på några minuter.

Att aktivera en iPhone utan sim är en lätt uppgift. Men om du får något fel när du använder ovanstående metoder för att aktivera din iPhone, försök sedan nedanstående korrigeringar:

    Starta bara om din enhet och starta processen igen. Om det behövs loggar du in med ditt Apple-ID för att aktivera din telefon. Om du använder mobildata stänger du av den och ansluter ett wifi-nätverk. När du använder iTunes för att aktivera din telefon, se till att iTunes är uppdaterad till den senaste versionen. Under aktivering ska Apples aktiveringsserver vara online. Gå till nedanstående enhet för att kontrollera listan med servrar. Om märket mittemot din iOS-enhet inte är grönt, försök sedan aktivera det senare.

Så det här var några av de korrigeringar du kunde använda.

Modeller som stöds: – X / 8/8 Plus / 7 / SE / 6s Plus / 6s / 6 Plus / 6 / 5s / 5

Slutord

Så här kan du snabbt aktivera iPhone utan simkort med den enkla guiden. Du kan aktivera det med eller utan simkort med de metoder som delas ovan. Du kan också aktivera din iPhone utan SIM-kort med PC. Enheten fungerar som en enkel iPod genom att ansluta till ett trådlöst nätverk. Om aktiveringen fortfarande misslyckas, använd korrigeringarna som delas ovan eller kontakta telefoncentret omedelbart.

0 Shares