Hur man använder Whatsapp utan nummer

0 Shares

Hur man använder Whatsapp utan nummer

Använd Whatsapp utan telefon / mobilnummer : -Hej killar, vi vet alla att miljoner runt om i världen använder Whatsapp ansökan i sina mobiler. Så jag har kommit fram till en optimal lösning för din fråga. här är vi ger dig mycket enkla metoder för Använd Whatsapp utan nummer. Det är väldigt enkelt och enkelt trick. men om du inte vet något så är det inte så enkelt för dig. så i den här artikeln ger vi dig en trick för att använda Whatsapp utan telefonnummer. Följ bara mina instruktioner nedan i det här inlägget för att slutföra det framgångsrikt. och WhatsApp är en av de gigantiska meddelandeplattformarna som används av miljontals människor över hela världen. WhatsApp utvecklare släppte den här appen till nästan alla plattformar som iPhone, Android, Nokia, Blackberry och Windows Mobile.

Måste läsa: Bästa Whatsapp-status på hindi

Använd Whatsapp utan nummer 1

och det är en av de populära chat messenger applikationerna bland alla appar. och det är tillgängligt gratis. Det är ett känt faktum att Whatsapp Messenger har blivit en ganska populär och mycket känd meddelandeprogram med på kort tid på grund av Whatsapp är användarvänliga funktioner som WhatsApp Obegränsad överföra bilder, röstsamtal, video- och ljudmeddelanden. WhatsApp-användarna ökar fortfarande varje dag. Miljoner av alla smarttelefonanvändare har WhatsApp chat messenger-appen installerad på sina Android- eller Windows-enheter så att de kan skicka obegränsat antal meddelanden med den. Vanligtvis är WhatsApp en app för chattmeddelanden som låter alla användare skapa ett konto med vårt mobilnummer och utnyttja alla dess otroliga funktioner. Men här säger jag dig en Whatsapp hemligt knep som hjälper dig att använda whatsapp messenger utan mobilnummer. Det finns inget svårt att utföra detta trick på dina mobila enheter. Läs också: – Kör 2 Whatsapp i en telefon

Killar nu Här är en möjlighet att du kan använda WhatsApp utan att använda något mobilnummer. innan några dagar många användare hittar det tricket på google.

Använd Whatsapp utan nummer 2

Om din mobiltelefon inte stöder att ha ett SIM-kort. så det är ett stort problem, men oroa dig inte för den här saken, men se till att din mobila enhet måste stödja internet med hjälp av USB-, Bluetooth- eller Wi-Fi-anslutning. Eftersom vi tillåtit att skicka meddelanden eller ta emot meddelanden eller andra aktiviteter på whatsapp messenger endast med korrekt eller fungerande internetanslutning.

bild 3

Killar i den här tiden Goda nyheter för whatsapp chat messenger applikationsanvändare, nu planerar WhatsApp att lägga till många fler intressanta eller fantastiska funktioner i videosamtal. Det har redan lanserat röstsamtal för alla plattformar.

bild 4

Vilka saker du behöver göra först

Ladda ner och installera whatsapp om du inte redan har gjort det. Om du redan har installerat på din enhet. kontrollera sedan om du har verifierat whatsapp eller inte. om du redan har installerat och verifierat det. då måste du rensa data från din app. gå till inställningar >> Appar >> Och välj whatsapp och rensa data.

I den första metoden måste du ladda ner en app som den heter TextNow. den här appen ger dig ett unikt nummer för att verifiera ditt konto. så det finns vi ger dig nedladdningslänk och med metod.

1. Ladda ner och installera TextNow

Du kan ladda ner den från Play Store eller Apple-enheter. eller om du behöver använda i pc / dator / laptop. så oroa dig inte, du kan göra det med bluestacks app-spelare. efter nedladdning måste du installera i din smartphone. och efter gör dessa saker följande steg nedan.

2. Öppna TextNow-appen och notera ditt nummer

Om TextNow-applikationen inte visar ditt mobilnummer eller om du har glömt att notera numret måste du hitta ditt TextNow-nummer genom att följa stegen nedan:

Android: När du väl har öppnat appen på din Android Mobile-enhet, tryck bara på 3-radersikonen i det övre vänstra hörnet på din Android-telefon i den här appen och där kan du se ditt mobilnummer.
IPhone: Tryck på ikonen med tre rader i det övre vänstra hörnet på din iPhone i denna applikation, iPad eller iPod också. Där kan du se ditt mobilnummer.
Windows-telefon: När du väl har öppnat textnow-appen, navigerar du bara till fliken Människor där du kan se ditt mobilnummer.

3. Steg 3: Verifiera nummer

När du har fått TextNow-numret noterar du det och öppnar WhatsApp på din enhet. Håll dig nu med alla villkor för T & C och ange sedan TextNow-numret. Då måste du vänta i 5 till 8 minuter för att SMS-verifieringen ska misslyckas. Killar När SMS-verifieringen misslyckas uppmanas du att ringa ditt nummer. Klicka bara på Ring mig-knappen, nu måste du ta emot samtalet från whatsapp. Du måste anteckna verifieringskodnumret som du fick via WhatsApp-samtalet. Ange verifieringskoden. Det är det! Du har nu framgångsrikt skapat ett WhatsApp-konto utan ett telefonnummer.

Killar det finns 1 metod till installera WhatsApp utan mobil- eller telefonnummer eller SIM-kort. du måste följa de enkla stegen nedan.

Steg 1: Om du redan är användare av denna WhatsApp raderar eller avinstallerar du bara ditt gamla konto.

Notera: Se till att du sparar all din säkerhetskopia som dina data, foton och viktiga filer på din enhet innan du raderar ditt WhatsApp-konto.

Steg 2: När du har tagit bort ditt gamla konto måste du ladda ner och installera den aktuella och senaste WhatsApp-messenger.

Ladda ner Whatsapp
Steg 3: WhatsApp kommer då att be ditt mobilnummer för sms-verifiering. Men vi måste använda WhatsApp utan mobilnummer. Så du måste växla din mobiltelefon till ‘FLYG’ -läge. (Viktig).

bild 5
Steg 4: Nu måste du öppna det installerade WhatsApp-meddelandeprogrammet och ange ditt telefonnummer. Men eftersom din enhet är i flygläge, är det inte en fullständig verifieringsprocess som är ett alternativt sätt.

Steg 5: Sedan måste du välja verifiering via SMS och ange din giltiga e-postadress.

Steg 6: Klicka nu på ‘Skicka in“-knappen och du måste omedelbart trycka på”Avbrytalternativ på skärmen. Du har bara några sekunder på dig att utföra den här åtgärden. Detta är det viktigaste steget i denna metod. så följ noga.

Steg 7: Nu är det dags att installera falska eller falska meddelandeprogram för dina enskilda enheter använd WhatsApp-appen utan simkort, telefon eller mobilnummer. Din auktoriseringsprocess slutar med detta sista steg.

Steg 8: Nu måste du skapa ett falskt meddelande. genom att använda vissa appar nedan.

Om du är en Android-användare kan du göra det med en Spoof-textmeddelande.
Om du är en iPhone-användare måste du ladda ner och installera Fake A Message.

Du kan installera något av ovanstående beroende på din enhet eller ditt operativsystem.

Steg 9: Gå nu till Utkorg, kopiera meddelandedetaljerna och skicka den till ett falskt nummer.

använd bara nedanstående detaljer för att utföra detta falska verifieringssteg på din mobil.

Till: +447900347295 Från: + (landskod) (mobilnummer) Meddelande: Din e-postadress

Steg 10: Killar Nu kommer ett falskt verifieringsmeddelande att skickas till det falska mobilnumret. Det är allt! är ett enkelt sätt att slutföra verifieringsprocessen utan mobilnummer eller simkort.

Läs också: Dual Whatsapp Trick

Metod 3: Användning av befintlig fast telefon

Med den här metoden kan du verifiera ditt whatsapp-konto med ditt befintliga telefonnummer eller fasta nummer. Om du vill använda det, följ helt enkelt stegen nedan för att använda WhatsApp-kontot på din mobil utan ett telefonnummer eller ett SIM-kort eller mobilnummer.

Steg 1: Först och främst öppna din WhatsApp-app på din mobiltelefon, PC eller surfplatta eller bärbar dator.

Steg 2: När den uppmanar dig att ange ditt mobilnummer, ange bara ditt hemtelefonnummer eller ditt hemnummer.

Steg 3:Nu måste du bara vänta i 5 minuter så att din SMS-verifiering misslyckas automatiskt och du blir ombedd att välja Ring mig nu. Så killar, klicka bara på Ring mig-knappen för att ringa från WhatsApp till ditt Hoe Land-linjenummer. och ge dig 6-siffrig verifieringskod.

Steg 4: Då måste du notera den sexsiffriga verifieringskoden. Ange bara koden i det utrymme som finns på ditt WhatsApp-verifieringsforum.

Steg 5: När ditt WhatsApp-konto blir verifierat, avsluta installationsprocessen. Det är allt! Nu kan du nu starta en WhatsApp-chatt eller gruppkonversation på ditt konto utan att använda något telefonnummer eller mobilnummer eller SIM-kort.

Videohandledning

Slutord

Det här är de tre enkla och mycket enkla metoderna använd WhatsApp utan att använda ditt telefonnummer eller SIM-kort. Jag hoppas att den här handledningen hjälper dig på bästa sätt använd WhatsApp utan att använda ditt telefonnummer. Nå, nu förstår du tricket hur man använder whatsapp-konto utan telefonnummer eller SIM-kort och om du får någon typ av problem angående mina metoder än kommentar nedan kommer jag att lösa ditt problem i kommentarsektionen och glöm inte att dela det här inlägget med dina vänner eller ditt Facebook-konto. fortsätt besöka vår webbplats.

0 Shares