Hur man återställer och avinstallerar Windows 10 maj 2019-uppdateringen

0 Shares

Windows 10 maj 2019-uppdateringen rullar för närvarande ut till användare. Om du installerar det och stöter på stora problem, som vissa användare utan tvekan kommer att göra, kanske du vill gå tillbaka till din tidigare version och vänta tills uppdateringen är lite mindre buggy.

Processen är okomplicerad, även om det finns några nackdelar att vara medveten om.

SE ÄVEN:

För att avinstallera maj 2019-uppdateringen, gå till Start> Inställningar och klicka på Uppdatering och säkerhet.

Klicka på Återhämtning länk till vänster och klicka sedan på Komma igång under “Gå tillbaka till föregående version av Windows 10.”

Förutsatt att du ännu inte har rensat upp allt utrymme som används av uppdateringen, startar återställningsprocessen.

Nu får du frågan varför du går tillbaka till den tidigare versionen.

Du måste välja en anledning till Nästa för att visas och kan också välja att berätta för Microsoft mer om dina skäl om du vill.

Tänk på att om du återgår till en tidigare version kan du behöva installera om några appar och program och du kommer att förlora alla ändringar du gjort i Inställningar efter installationen av maj 2019-uppdateringen. Du rekommenderas också att säkerhetskopiera dina filer som en försiktighetsåtgärd.

Innan du går tillbaka till föregående version har du möjlighet att söka efter uppdateringar, bara om de problem som du stöter på sedan dess har åtgärdats.

Om du är säker på att du vill ta bort uppdateringen från maj 2019 klickar du på Gå tillbaka till tidigare build knappen och återställningen börjar. Luta dig bara tillbaka och vänta.

Bildkredit: Agenturfotografin / Shutterstock

0 Shares