Hur man byter land i Google Play Store – det officiella sättet!

0 Shares

Google Play Store förstoringsglas

Det kan vara få Android-användare som har lärt sig om en spännande ny app eller ett spel, bara för att bli besvikna över att upptäcka att den inte är tillgänglig i deras land. Det har funnits olika sätt kring detta, inklusive nedladdning av APK-filer från inofficiella källor, men nu har Google infört ett sätt att göra det officiellt.

En uppdatering av Google Play Store visar tillägget av ett nytt alternativ “Land och profiler” som gör det enkelt att få Android-appar från andra regioner. Här är vad du behöver veta.

Se även:

Medan Google verkar göra det lättare för människor att byta land för att ladda ner appar, är det för närvarande inte en funktion som kommer att vara tillgänglig för alla. Företaget säger att alternativet ska användas “bara när du flyttar till ett nytt land”, men realistiskt finns det inget som hindrar dig från att använda det när du vill.

Så, om du vill byta land i Google Play Butik, här är vad du behöver göra:

    Öppna Play Store på din smartphone, tryck på menyn till vänster och gå till konto

    Om det nya alternativet för landsbyte är tillgängligt för dig, bör du se a Land och profiler rubrik längst ner på listan. Tryck på det här alternativet så visas en lista över länder som du kan välja mellan. Välj önskat land, tryck på det och börja ladda ner.

Bildkredit: IB Photography / Shutterstock

0 Shares